2 bagean 500kg platform sing ditanggulangi kanthi bobot 3 jinis bobot

2 Bagian 500kg Suspended Working Platform Kanthi 3 Tiper Bobot

2 Bagian 500kg Suspended Access Platforms With 3 Types Counter Weight


merek sukses ZLP Series ditanggepi platform kanthi kualitas paling unik ing bidang climbing lan dekorasi mesin, kang embody ing materi banget, desain canggih, manufaktur olahan lan layanan apik. HAOKE ndadekake model sing paling komprehensif saka platform sing dilereni kanthi nggunakake paling akeh aplikasi ing China. Contone, platform khusus sing ditanggepi kanggo instalasi rodha elevator tingkat dhuwur; platform bledosan keamanan granary lan colliery; platform khusus kanggo crane tower menara dhuwur; platform sing disesuaikan kanggo pembuatan lan dekorasi galangan kapal; platform profesional kanggo tank cerobong asep lan pemeliharaan ketel. platform pemeliharaan lan dekorasi kanggo bendungan lan jembatan; pangopènan kanggo tembok njaba kayata nghiasi, njaga lan ngresiki tembok njaba saka gedung multi-tingkat dhuwur lan konstruksi njaba, lapisan semen, veneer, lukisan, nginstal tembok tirai kaca lan uga cleaning and maintenance.

Nglamar produk iki bisa nerbitake scaffold gratis, ngurangi biaya konstruksi lan efisiensi bakal ningkat banget. Kangge, produksi punika prasaja, fleksibel, gampang transfer, gampang operate, aman lan dipercaya.

Parameter Teknis


Model No.ZLP500
Dipun Rating (kg)500
Kecepatan ngangkat (m / min)9 - 11
Motor listrik (kw)2 × 1,5, 50HZ / 60HZ
Brake torsi (Km)16
Sudut tali baja nyetel sawetara (°)3 ° - 8 °
Jarak antarane rong tali baja (mm)≤100
Nilai regangan ngarep balok (mm)1500
Platform SuspendingNgunciAluminium alloy
Nr.Of rack platformRak tunggal
Nr.Of platform3
L × W × H (mm)(2000 × 3) × 690 × 1300
Bobot (kg)410 Kg
Mekanisme penundaan (kg)2 × 175 Kg
Kélangan (kg) opsional25 × 44pcs
Diameter tali baja (mm)8.3
Max Lifting height (m)300
Kecepatan rotasi motor (r / min)1420
Tegangan (v) 3PHASES / SINGLE PHASE220V / 380V / 415V (khusus)

Komponen:


1.Platform: Baja lan Aluminium pilihan. Perawatan permukaan Galvanized Painted lan Panas pilihan.
2. Mekanisme penggalangan: Pengobatan permukaan galvanis yang dicat dan panas opsional.
3.Hoist: Model No LTD6.3 (1.5kw), LTD8.0 (1.8kw) & LTD10.0 (2.2kw).
4. Kotak Control Elektronik: Desain ilmiah, anti banyu tabrakan lan anti-tabrakan, bagian jero kanthi merek CHINT utawa SCHNEIDER.
5.Safety Lock: stainless steel Dacro, intensitas dhuwur; Bisa ngunci tali baja kanthi cepet nalika platform digantung; 100% qualified.
Tali Kawat Baja: diameter 8mm, 8.6mm, 9.1mm.
7.Safety Rope: diameter 18mm, pemecah gaya 47250N.
8.Cable: GB2.0 level, resistance weather karet alam.
9.Bereng bobot: Beton, Beton karo tutup baja & Cast wesi opsional.

Keuntungan kompetitif:


1.Mengaja njamin safety urip nalika nggarap Aerial

Kunci safety nyepetake tali baja kanthi cepet nalika platform mlentah digantung utawa tali baja metu saka hoist; Sistem kontrol elektro dirancang karo proteksi bocor, proteksi over-heat, proteksi overload saiki lan stop brake;

Kawat tali baja kualitas apik, tali safety lan kabel.

2. Performa stabil: mundhakaken lan ngisor mudhun kanthi lancar

3. Desain modular. Gampang kanggo mbongkar, ngumpulake operasi lan njaga.

4. Ngangkat dhuwur bisa disetel miturut requirement (Maksimum 300 Meter)

5. Tegangan lan frekuensi bisa diatur (220V / 380V / 415V lan liya-liyane)

6. Platform sing digantung kanggo panggunaan khusus bisa disesuaikan (bunder, bentuk L, bentuk U, dll)

7. Profesional kualitas, competitive price, cepet pengiriman, apik sawise-Advertisement layanan.

8. Tim sales profesional kanthi basa sing beda-beda Basa Rusia, Spanyol, Inggris.

Deskripsi Produk Rinci


Warna: Abang, Kuning, Hijau, Perak (Bisa Disesuaikan)
Bahan: Baja / Aluminium Alloy
Rampung: Dicet / Hot Galvanized / Aluminium
Motor Daya: 2 X 1.5kw
Tegangan: 380V / 415V / 440V / 220V, 50 / 60Hz (Bisa Disesuaikan)
Diameter Of Steel Rope: 8.3mm
Motor Rotation Speed: 1420 R / min
Kontra Bobot: Konkrit, Konkrit Dengan Penutup Steel, Besi-casting