[email protected] 0086-17317571902

Babagan awake dhewe

Shanghai Sukses Konstruksi International Trade Co, Ltd

Minangka pabrikan mesin konstruksi profesional lan supplier, kita nyedhiyakake produk sing paling dipercaya lan layanan banget kanggo para pelanggan. Kita wis ngalami pertumbuhan cepet kanthi perkembangan ekonomi Cina kanthi cepet. Produk kami saiki diekspor menyang Produk kita utamané diekspor menyang Republik Dominika, Maladewa, India, Malaysia, Italia, Amerika Serikat, Spanyol, Turki lan Afrika Kidul ....

Tim kita duwe luwih saka 8 taun pengalaman ing baris iki bisnis. Produk kita utamane kalebu platform ditanggepi, lan spare parts kanggo konstruksi hoist, Kita bisa ngasilake produk miturut syarat khusus pelanggan. kita pracaya kita bisa menehi jawaban inovatif kanggo para pelanggan ing ndonya.
babagan1

Kualitas lan keamanan iku budaya kita. Mesin konstruksi kita. bakal dititi priksa sadurunge pengiriman. Téori konstruksi budaya perusahaan sing luwih maju, kanggo ningkataké moralitas sosial pegawe, etika profesional lan kabeneran kulawarga, ningkatake visibilitas, derajat peradaban, reputasi, ningkatake kohesi, daya saing, produktivitas kanggo tujuan, adhedhasar implementasine, implementasine kanthi lengkap ciri konstruksi perusahaan, ningkatake semangat perusahaan, praktik nilai perusahaan, strategi lan staf pangembangan bisnis kanggo entuk visibilitas kesatuan organik, konsep operator harmoni lan konsep karyawan, donya utama pegawe sing disinkronake karo lingkungan eksternal sing luwih apik, mbangun perusahaan harmonis.
babagan awake dhewe
Ana 5 - 10 Wong R & D Engineer ing perusahaan kita. R & D minangka departemen inti perusahaan, riset pundhak lan pangembangan produk anyar, ningkatake tugas-tugas fitur produk. Pusat R & D Workflow didhasarake ing model CMM sing dipangkas, dipérang dadi perencanaan, desain, implementasine, pangujian, lan pangopènan limang langkah. Ing pungkasan perencanaan, tataran desain, nglakoni pemeriksa périodik ing tataran implementasine bakal dadi telung testing lan acceptance testing lan afterinspiration sawise saben nduweni versi kapisah sing bisa dilakoni, diikuti dening phase test; jangkoan kode test, jangkoan data uji Nalika rampung, ketik phase pangopènan, kalebu produk, layanan, lan nganyarke kanggo luwih ningkatake layanan customer, lan ndandani merek perusahaan.

Apa wae sing perlu disaranake hubungi kita. Email: [email protected]