platform karya tempel sing bisa ditrapake kanthi gampang kanggo elevator nginstal / ndandani kapal

construction cradle zlp630 suspended working platform used for window cleaning

1. Aplikasi:


Seri ZLP nginstal peralatan aksesoris sing dilereni soko sementara minangka peralatan sing becik kanggo mbangun bangunan, dekorasi, cleaning and maintenance. Lan uga akeh digunakake ing nginstal elevator, kapal lan ndandani, utawa ing karya liyane kayata tank ukuran, jembatan, embankment lan cerobong asep.

Iku gampang kanggo operasi, fleksibel kanggo obah, dipercaya ing safety. Kejabi, ora perlu mbangun perancah ing konstruksi, efisiensi bakal dipromosikan lan biaya bakal dikurangi. Mulane, platform ZLP ngetokake serbaguna nyedhiyakake buruh luwih aman, luwih gampang lan luwih cepet akses platform.

Seri ZLP katahan dipasang peralatan akses sing ditanggepi sing sesuai karo GB19155-2003 standar nasional.

Spesifikasi saka ZLP800


ItemParameter
Ditampa kapasitas1000 kg
Kacepetan Rated8.3 m / s
Dawa platform2,5m * 3
Steel tali6 * 19W + IWS-8.6
AngkatModel angkatLTD10
Ditanggulangi angkat8 kN
MotorModelYEJ100L1-4
Daya3 kW
Urutane3 Tahap
Kacepetan1420 r / m
Brake force moment30 Nm
Kunci safetyKonfigurasiAnti-tilting
Gaya potensial impact30 kN
Ngunci Kabel Jarak<100mm
Mengunci Kabel Angle3 ° ~ 8 °
Mekanisme penundaanNdhuwur garis beam1.3-1.7 m
Adicara dhuwur1.365 -1.925 m
BobotNgangkat bagian (kalebu angkat, kunci pengaman lan sistem kontrol listrik)Steel Platform600 kg
Platform aluminium430 kg
Mekanisme penundaan310kg
Bobot timbang1300 kg

Deskripsi Produk Rinci


Loading Capacity: 1000KG
Keluwarga cepet: 8.5m / min
Rated daya: 2.5KW * 2
Brake Force: 15Nm
Plateform Length: 2.5m * 3