Kunci safety anti-tilting kanggo zlp digantung platform

Daya tarik angkat listrik

Gambaran Produk LSF


1.Safety Standar: EN1808
2.The Falling Arrester Anti-Tilt otomatis tripped nalika sudhut tali utawa platform ngluwihi 3-8 °.
Mekanisme rahang clamping terpadu ngetokake tali lan langsung mungkasi gerakan sistem kasebut.
4.It dirancang kanggo platform dawa karo endrup pungkasan.

yaiku parameter utama Anti Tilt Type Fall Arrester (LSF)
ModelLSF308LSF309LSF310
Diperkeni Beban630kg800kg1000kg
Diameter Kawat Kawat8.3mm9.1mm10.2mm
Ngunci jarak<100mm<100mm<100mm
Cable Locking Angle3 ° -8 °3 ° -8 °3 ° -8 °

Rincian cepet


Papan Asal: shanghai, China (Dharatan)
Nomer Model: LSF
Jeneng: Kunci safety anti-tilting
Rated muatan: 630/800 / 1000KG
Tipe: Tipe anti-tilting
Kabel Ikon Penguncian: 3-8 °