ce diluluskan zlp seri dilas kawat tali platform zlp500, zlp630, zlp800, zlp1000

1.8KW ZLP800 Angkat listrik angkat dhuwur sing ngangkat tali sing ditanggepi kanggo konstruksi

Keterangan


SUKSES iku salah siji saka perusahaan teknologi tinggi sing makarya manufaktur,

marketing & technical service of Electrical Suspended Platform, Hoist Material Konstruksi, Konstruksi

Elevator, Crane Tower, BMU Gondola, Jack Gantry Lift, dan peralatan konstruksi lainnya.

SUKSES mbayar sing apik dening ISO 9001 lan prodhuk-prodhuk kita sijine CE.

Aplikasi:


Bangunan gedhung: Dekorasi, konstruksi kanggo tembok njaba, instalasi tembok tirai lan njaba

komponen,

ndandani, mriksa, pangopènan lan pangopènan kanggo tembok njaba;

2. Proyek gedhe-gedhe: konstruksi, ndandani lan pangopènan kanggo tangki gedhe, cerobong asep, bendungan, jembatan,

derrick.

3. Kapal gedhe: welding, cleaning and painting.

4. billboard: billboard instalasi gedung bertingkat tinggi.

Parameter Teknis


ModelZLP 500ZLP630ZLP800ZLP1000
KatonLukisan / panas galvanis
Bahan FabrikasiBaja / Aluminium paduan
Ditrapake muatan500 kg630kg800kg1000kg
Ngebut kacepetan9 ~ 11m / min9 ~ 11m / min8 ~ 10m / min8 ~ 10m / min
Daya listrik2 × 1.5kw2 × 1.5kw2 × 1.8kw2 × 2.2kw
Brake torsi16 km16 km16 km16 km
Angka tali nyurung baja3 ° ~ 8 °3 ° ~ 8 °3 ° ~ 8 °3 ° ~ 8 °
Jarak antarane rong tali baja≤ 100mm≤ 100mm≤ 100mm≤ 100mm
Kuat (opsional)25kg × 30pcs25kg × 36pcs25kg × 40pcs25kg × 44pcs
Diameter tali baja8.3mm8.3mm8.6 / 9.1mm9.1mm
Max Lifting height (m)300m300m300m300m
Kecepatan rotasi motor1420 r / min1420 r / min1420 r / min1420 r / min
Tegangan (3PHASES) (opsional)220V / 380V / 415V 50Hz / 60Hz

Deskripsi Produk Rinci


Warna: Kuning, Jeruk, Abang, Perak (Bisa Disesuaikan)
Rated Load: 500kg, 630kg, 800kg, 1000kg
Ukuran Platform: 5000/6000 / 7500mm X 690mm X 1300mm
Brake Torque: 16
Diameter Of Steel Rope: 8.3mm / 8.6mm
Motor Daya: 2 X 1.5kw / 1.8kw /2.2kw
Tegangan: 220V / 380V / 415V, 50 / 60HZ
Kontra Bobot: Konkrit, Konkrit Dengan Penutup Steel, Besi-casting

Bagian Utama:


1. Platform (basket): Baja utawa Aluminium Alloy (digambar utawa panas galvanis)

2. Mekanisme Suspensi: Baja (dicithak utawa diresiki panas)

3. Pengangkat listrik: LTD6.3, LTD8.0, LTD10.0

4. Keamanan Kunci: LS30

5. Kotak kontrol listrik: Bebarengan karo hoists

6. Kabel kawat baja: 8.3mm, 8.6mm atau 9.1mm

7. Safety rope: 18mm, 20mm

8. Kabel listrik: 3 * 2,5 + 2 * 1,5

9. Counterweights: Semen, semen kanthi tutup baja & pemisah besi

10. Roda loro ing mekanisme penundaan & platform sing kasedhiya;

11. Platform: Kita bisa nyukupi kebutuhan sampeyan ing dawa sing beda, kayata 2m, 3m, 4m, 6m, 7,5m .... 12m

maksimal.

12. Ngangkat dhuwur: 300m maksimal.