konstruksi akses hoist peralatan dilereni soko tugas platform

konstruksi akses hoist peralatan dilereni soko tugas platform

Aplikasi Aplikasi


Platform sing digantung kasebut yaiku mekanisme penundaan, hoist, kunci safety, kothak kontrol listrik lan platform. Padha duwe struktur sing resonable lan gampang operate. Miturut kebutuhan sing nyata, arbitrarily dikepung lan disassembled. Platfrom dipigunakake kanggo konstruksi tembok njaba, dekorasi, reresik lan pangopènan bangunan dhuwur.

  

Gambar rinci


α-type hoist

Model: LTD80A

Kecepatan ngangkat: 9.3m / min

Daya motor: 1.8KW

Dianmeter saka tali kawat: 9.1mm

Bobot awak: 52kg

Ukuran: 580mmx300mmx252mm

Miturut requirment klien, bisa diatur karo bantalan seri LTD8 lan LTD6.3

Kunci kunci saka platform sing digantung

Tipe: LS30
Allowable impulsive force: 30KN
Diameter tali kawat: Φ8.3mm

Wire rope lock disstance: ≤200mm

Kunci ikatan iket: sudut kemiringan platform 3 ° -8 °

Kabel tali kabel ditangguhkan

Struktur: 4 * 31SW + FC-8.30
Spesifikasi: 8.3mm
Kondisi lumahing: galvanisasi
Cara ngiling: garing lan ora ana lenga

Arah saka corak: ZS

Kekuwatan tarik: 1960n / mm²

Minasake bega: ≥51.8kn

Ngukur bejat pamrentahan: 53.8kn

 

Kabel tali kabel ditangguhkan

Jeneng: tali kawat
Tipe: Φ18
Standar bahan: kawat tenasitas berkualitas tinggi

Tipe dipandu penumpang jatuh saka platform sing ditanggepi

Jeneng: Tipe penerus sing ditemokake

Tipe: Φ16-20

Standar bahan: wesi

Rincian cepet


Papan Asal: Shanghai, China (Dharatan)
Nomer Model: ZLP
Aplikasi: konstruksi bangunan
Jeneng: Platform Suspended
Werna: Disesuaikan
Rated beban: 630kg / 800kg / 1000kg
Tegangan: 220V / 380V / 415V
Certificate: ISO
Tipe: Perlengkapan Platform Kerja Digantung
Lumahing perawatan: Powder Coatingn utawa galvanzied
Material: Galvanized Steel