[email protected] 0086-17317571902

konstruksi hoist suku cadang

SUCCESS ngasilake kerekan konstruksi kanthi kualitas apik banget lan finishing kanggo para pelanggan global, kapasitas kandhang ranging antara 1000kg nganti 2000 kg, lan dikontrol dening motor langsung sing didorong lan konversi frekuensi sing didorong, tekan kecepatan 36 m / min, tengah kacepetan 0-63m / min lan kacepetan dhuwur 0-96m / min. Lan uga nyedhiyakake ukuran sing beda-beda saka kandhang kanggo nyukupi kabutuhan khusus saka pelanggan.