tali kerja listrik zlp 630 platform dilereni

Platform Pedagang Listrik Tenaga Listrik, Aluminium Alloy Aerial Work Platform

Deskripsi Produk


tali kerja listrik zlp 630 platform dilereni

We are a factory specializing in the production of suspension platforms. Platform sing ditanggulangi utamané dumadi saka mekanisme penundaan, hoist, kunci safety, kotak kontrol listrik, platform kerja. Struktur kasebut cukup lan gampang operate. Sampeyan bisa dirakit lan disassembly accroding kanggo Demand nyata. Platform pembersih utamané digunakake kanggo refurbishment , dekorasi, reresik lan pangopènan bangunan konstruksi dhuwur.

Parameter Teknis
Ketik
ZLP500
ZLP630
ZLP800
ZLP1000
Diperkeni Beban
500KG
630KG
800KG
1000KG
Platform Sise
5x0.69x1.18m
6x0.69x1.18m
7.5x0.69x1.18m
7.5x0.69x1.18m
Bahan Platform
Tipe Alloy Aluminium, tipe baja sing panas, galvanis, tipe baja lan lukisan
Tinggi Kabel Kawat
0-200m
Kabel Listrik
(3x2.5 + 2x1.5mm2) 0-200m
Dhuwur dhuwur
0-200m
Steel tali
4pcsx100m, Ф8.3mm, Ф8.6mm, Ф9.1mm

Mesin Hoisting

(Winding tembaga)
 LTD5.0
LTD6.3
LTD8.0
 LTD10.0
1.5kwx2
1.5kwx2
1.8kwx2
2.2kwx2
15KN
15KN
15KN
15KN
Ngebut kacepetan
9.3m / min ± 5%
Kunci Kunci
LSG20
LSG20
LSG30
LSG30
20KN
20KN
30KN
30KN
Mengunci Kabel Angle: 3 ° ~ 8 °
Mekanisme Suspensi Hot Galvanized
Garis bolak ngarep: 1.3 m
Ndhukung dhuwur sing adhem: 1.1 ~ 1.6m
Sumber Daya
380V / 50HZ 3Phase, 220V / 60HZ 3Phase, 220V / 60HZ single phase
Kontra
800kg
1000kg
1000kg
1200kg

Aksesoris Platform


A.Fitur saka ZLP Suspended Platform


1. Kombinasi platform ngisor
2. Sistem kontrol listrik sing gampang lan dipercaya
3. Struktur dirancang kanthi wajar lan katon atraktif
4. Inggil dhuwur bisa digunakake kanggo kebutuhan pelanggan.
5 .. Tegangan lan frekuensi bisa diganti miturut kahanan negara sing beda-beda.
6. Materi platform sing ditanggepi bisa ditemtokake dening customer: Material baja (rampung perawatan: daya dilapisi, dipping panas) utawa aluminium alloy material
7. Terkenal merek galvanis stee wirel rope
8. Film ZLP Suspended platform yaiku anti-corrosion (Steel material platform finish treatment yaiku power coated utawa gavalnized panas bisa choosed; harga bakal beda.)

B. Our CHINA ZLP800, ZLP1000, ZLP250, ZLP500, ZLP630 Suspended Platform | Cradle | Gondola | Swing Stage | Powered


Akses Platform bisa dipigunakaké parapet lan bangunan sing rumit ing dhuwur sing beda. Lan uga bisa nyediakake platform khusus kanggo memenuhi syarat sing beda saka pelanggan.

1.Generasi platform bisa disetel ing 1M-30M.
2.Tinggi digunakake bisa diatur karo kebutuhan sampeyan.
3. Tegangan bisa diatur karo kebutuhan sampeyan.
4. Bahan platform bisa diatur karo kabutuhan sampeyan. 1) Aluminium alloy 2) Steel

C. Suku kalebu:


1. Suspect Suspended: Baja utawa Aluminium Alloy (lapisan plastik utawa panas galvanisasi)
2. Mekanisme Suspensi: Baja (lapisan plastik utawa galvanisasi panas)
3. Pengangkat listrik: LTD5, LTD6.3 utawa LTD8
4. Kunci Keamanan: LSB30
5. Kotak kontrol listrik: Bebarengan karo hoists
6. Kabel kawat baja: 8.3mm utawa 8.6mm
Kabel daya: 1.5mm², 2,5 mm², 4 mm² utawa 6 mm²
8. Counterweights: Semen utawa Cast Iron
9. Simpen

D. Keuntungan saka Platform Suspended ZLP


1. CE sertifikat internasional ISO.
2. Sabanjure wektu njamin.
3. Khusus digawe bisa ditampa.
4. Pabrik langsung penjualan.

Rincian produk


Bagian utama konstruksi gondola tembok kanggo bangunan dhuwur lan jendhela cleanging

bagean
pengantar
Platform (basket)
Baja utawa Aluminium Alloy (dicet utawa panas galvanis)
Mekanisme Suspensi
Baja (dicet utawa panas galvanis)
Pengangkat listrik
LTD6.3 utawa LTD8
Kunci Kunci
LST30
 Kothak kontrol listrik
 Bebarengan karo hoists
Steel wire rope
8.3mm, 8.6mm utawa 9.1mm
Safety rope
18mm, 20mm
Kabel listrik
3*2.5+2*1.5
Counterweights
Semen, semen karo tutup baja & wesi wesi

FAQ


1. Pinten platform iki sing ditanggepi?
Rega bakal nyedhiyakake sampeyan kanthi langsung sawise menehi katrangan babagan kapasitas, materi lan voltase.

2. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
Kita pabrik langsung karo 40,4000 meter persegi pabrik lan nyuplai produk qualified karo rega pabrik.

3. Apa sertifikat kualitas sampeyan duwe kanggo produk sampeyan?
Produk kita duwe sertifikat CCC, CE lan ISO9001.

4. Kepiye babagan rega?
Mangga kirim usulan, solusi pertimbangan utawa luwih becik bakal dikirim ing 24 jam.

5. Istilah pembayaran?
T / T utawa L / C ing ngarsane.

6. Suku cadre & njamin?
Yen bagean sing rusak amarga kualitas ing 12 sasi sawise tanggal pengiriman. Kita bakal ngirim bagean anyar kanggo ngganti langsung.

7. Sampeyan bisa nggawe platform sing ditanggepi karo merek kita?
Ya.

8. Wektu pengiriman?
Miturut jumlah order, 10-20 dina kerja bakal rampung sawise njaluk simpenan.

Rincian cepet


Tipe: anyar
Papan Asal: Shanghai, China (Dharatan)
Nomer model: ZLP500 ZLP630 ZLP800 ZLP1000
Dianggo: Peralatan kerja gondola listrik
Matrial: Baja, Aluminium Alloy
Surface treatment: Painted, galvanized hot
Rated Load (Kg): 200, 500, 630, 800, 1000
Tegangan: 220-440V, 50-60Hz, 3phase
Kunci safety: LS 30, 20-30KN.M
Sistem operasi: Listrik, Otomatis, Manual
Maks. Ngangkat Dhuwur: 300 m
Panjang platform: saka 1m nganti 10m
Kabel Kawat Dia: 8.3 / 8.6 / 9.1 / 9.3 / 10.2mm