[email protected] 0086-17317571902

FAQ

Pengobatan darurat nalika konstruksi


Sajrone konstruksi, yen sampeyan nemoni kahanan khusus ing ngisor iki, sampeyan kudu tetep tenang lan njupuk tindakan darurat sing cocok.

1. Ngurangi daya listrik sakdurunge nalika konstruksi
Nalika ana gangguan listrik kanthi tiba ing mangsa konstruksi, saklar listrik saka kothak listrik kudu dicepetake kanggo nyegah kacilakan sajrone transmisi daya. Sawise nampa kabar panggilan, saklar daya wis diuripake lan karya kasebut diwiwiti sawise mriksa normal.
Yen sampeyan kudu bali menyang lemah sawise gagal listrik, sampeyan kudu ngangkat manawa gagang mudhun kanthi manual ing rong ujung kanggo ngidini platform penundaan kanggo mbukak kanthi bebas menyang lemah.

2. Platform penundaan ora bisa mandheg sawise ngeculake tombol nalika proses ngangkat lan ngedhunake.
Nalika platform penundaan ora bisa mandheg sawise ngeculake tombol sajrone proses lifting lan lowering, langsung pencet tombol darurat abang ing lawang kothak listrik supaya platform suspensi mandheg cepet. Banjur ngilangi saklar listrik ing kothak listrik, mriksa kondisi kontak saka contactor, ngresiki reregetan ing permukaan, lan sawise kontak bisa nerusake operasi normal, nutup sakelekekan daya lan gunakake cara manual geser mudhun kanggo ngurangi platform penundaan menyang lemah kanggo pangopènan.

3, platform penundaan kudu cendhak sacara horizontal lan kanthi otomatis ngunci tali
Nalika platform penundaan katon mudhun sajrone proses munggah utawa mudhun utawa siji mlayu mungkasi menyang kunci, kunci kunci kanthi otomatis ngunci tali. Ing wektu iki, mungkasi langsung, banjur copot saklar transfer ing kothak listrik menyang mburi ngisor platform, banjur pencet tombol munggah. Pucuk ngisor platform suspensi diunggahake menyang posisi horisontal pemulihan. Sawise kunci keamanan kanthi otomatis nerusake negara mbukak kunci, platform suspensi diturunake ing lemah, lan jeblugan rem elektromagnetik ing ujung loro wis dicek lan diatur kanggo memenuhi syarat; utawa prabédan ing kacepetan rotasi antarane loro ends wis dicenthang, yen prabédané cetha kudu diganti karo motor.

4, angkat kawat tali kawat mesin
Tali kawat kerja macet ing hoisting amarga untu-untu, kinks utawa bagean mesin angkat. Personil konstruksi ing platform penundaan dievakuasi nalika njamin keamanan, lan personil pangopening sing dilatih kanthi profesional dikirim menyang platform penundaan kanggo pangopènan. Pisanan, tali kawat safety tatu ing pigura angkat saka rong ujung, lan loro ujung tali safety kasebut diikat nganggo tali gesper. Banjur dilapisi gelang pelindhung swiwi saka kunci safety ing ujung kanggo nyisihake tali kabel sing digunakake saka roller, supaya kunci ngunci ing ujung loro ana ing kondhisi tali kunci. Sawise njupuk langkah kasebut ing ndhuwur, mbusak pengawasan angkat lan metu saka tali kawat. Yen perlu, Cut kawat palem lan mbukak tutup lift kanggo mriksa lan kanthi teliti, nyopot tali kawat ing kiwa. Ing wektu sing padha, ngganti tali kawat anyar ing posisi mekanisme penundaan sing cocog, nyelehake tali kawat mudhun lan dipasangake ing kerekan kanggo ngencengi tali kawat, banjur sijine tali kawat kerja menyang bolongan safety swing wheel alur lan nginstal dering pangayoman. Sawise kunci safety dibukak, platform suspensi diangkat kanthi kira-kira 0,5 m kanggo mandheg, tali gesper ing tali kawat safety dibusak lan tali kawat safety dilebokake ing posisi vertikal, lan banjur platform suspensi diturunake menyang lemah, lan sawise pengawasan lan pangopènan kanthi rutin, partai iki diijini terus digunakake.

5. Nalika tali kawat kerja ngilangi
Nalika tali kawat kerja ngeculake siji ujung platform penundaan, platform suspensi diiringake, lan kunci safety ditutup sacara otomatis nalika posisi kerja diiringake, lan platform suspensi dikunci ing tali kawat safety. Ing wektu iki, personil konstruksi ing platform penundaan kudu tetep tenang, lan kudu dilarang kanggo mlaku lan mlumpat ing platform penundaan, lan nangani langkah-langkah darurat nalika tali kawat sing ana ing lift.

Instalasi, pengaturan lan pancegahan kanggo mekanisme penundaan


1. Nalika nginstal lemah, pesawat horisontal kudu dipilih. Nalika ana slope, mesthine kudu diregani ing sangisore roda amba. Yen lumahing instalasi kalis air lan terisolasi, mesthine kudu empuk 2,5 ~ 3 cm ing sangisore kursi ngarep lan mburi kanggo nyegah ngrusak. Tingkat insinyur kalis air.

2. Sing dhuwur saka krenjang support sing luwes kudu kaya sing sisih ngisor balok ngarep rada luwih dhuwur tinimbang dhuwur penthil (utawa alangan liyane). Yen bisa, sawise mekanisme penundaan ditempelake, sisih ngisor balok ngarep ditambah. Tembok putri tetep nganggo blok kayu.

3. Jarak extension sing ditemtokake saka ending balok sing ngarep ing dhuwur yaiku 0.3 ~ 1.5 meter. Yen overhang pangguna wis ngluwihi, langkah-langkah penguat sing dipercaya lan beban kerja sing dirating kudu dijupuk lan dikonfirmasi dening departemen sing tanggung jawab sadurunge digunakake.

4. Jarak antarane kursi ngarep lan mburi kudu disetel menyang jarak maksimal sejauh mungkin miturut kondisi situs.

5. Jarak antarane rong kelompok kudu disetel menyang jarak 3 nganti 5 cm kurang saka dawa platform suspensi.

6. Nalika ngetokake tali kawat baja, balok ngarep kudu rada munggah kanthi 3 nganti 5 cm kanggo ngasilake prestress lan nambah rigiditas balok ngarep.

7. Nalika tali kawat diapit, nomer klem tali ora kurang saka telu, lan bukaan U-shaped lan ujung buntut saka tali kawat baja sabenerake, lan pandhuane padha. Ing clamps tali bakal clamped supaya saka titik mundur, lan antarane pungkasan tali njepit lan sadurunge klem tali, tali bakal rada arched. Yen nut kaleng tali diencerake, tali kawat kudu diukur nganti 1/2 nganti 1/3 diameter.

8. Nalika mbikak tali kawat, kabel tali bebas kabel kudu dilebokake ing lantai. Kepala tali kudu ditarik kanthi teliti lan alon-alon mudhun ing ngarep. Iku pancen dilarang kanggo mbuwang tali kabel mudhun menyang disk. Sawise tali kawat rampung, tali entangled kudu kasebut kanthi teliti ditekan kanthi kapisah. Keluwihan tali kawat ing lemah kudu kanthi ati-ati dikempalken kanthi kenceng, lan lemah ora kena arbitrarily kasebar.

Mayoritas komponen scrapping standar


Lampiran: Gaya mekanik penundaan utawa platform penundaan katon kaya ing ngisor iki, kudu dibungkus.

1. Sawise kahanan ora stabil sakabehe, kudu ora dibenakake lan kudu dibungkus.

2. Nalika deformasi permanen digawé lan ora bisa didandani, kudu dibungkus.

3. Nalika sawetara komponen permanen cacat lan ora bisa dibenahi lan korosi permukaan utawa ambane jumahane ngluwihi 10% komponen asli, komponen sing cocog kudu dibungkus.

4. Nalika retak dumadi ing bagean-bagian struktural lan las-lasan, miturut kahanan stres lan kondisi retak, sawisé ndandani utawa mbutuhake langkah-langkah penguatan, syarat-syarat rancangan asli bisa ditemokake, lan ndandani reresik kanggo ndandani langkah sadurunge bisa terus digunakake. Yen ora, kudu dibungkus.

Apa fasilitas safety utama kanggo Perlengkapan Platform Digantung?


A. LSB swing arm type safety lock; bisa ngunci tali kawat safety nalika sudut panggung kerja luwih besar tinimbang 3-8 ° atau tali kawat kerja rusak;

B. Manual pelepasan: Bisa dialihake kanthi lancar nalika pasokan daya ilang, kayata gagal listrik, kanggo mesthekake yen operator tekan lemah kanthi aman;

C. Proteksi wates cepet: nalika kecepatan mudhun ngluwihi kacepetan aman sing ditetepake, piranti deceleration centrifugal diaktifake kanggo ngendhaleni kacepetan mudhun;

D. Proteksi watesan: kanthi otomatis mateni pasokan daya nalika peralatan basket ngluwihi limit maksimal, banjur ngaktifake lek alarm;

E. Proteksi overload listrik: Yen motor ora normal utawa sirkuit ora normal lan motor dibanjiri, copot sirkuit kontrol saka kontaktor kanggo medhot sirkuit utama.

F. Proteksi kebocoran: Operator kanthi otomatis nutup sirkuit total nalika operator sacara ora sengaja ngisi daya awak lan bocor;

G. Mungkasi darurat: ngilangi daur ulang utama ing kasus abnormality dadakan (kayata munggah utawa tiba kanthi otomatis).