baja galvanis digantung operasi platform / buaian / ayunan

Galvanized Steel Digantung Working Platform / Cradle / Swing Stages

Baja galvanis zlp 1000 stages platform / buaian / ayunan sing digantung


1. platform sing ditanggulangi utamane dumadi saka mekanisme penundaan, hoist, kunci safety, kothak kontrol listrik, platform kerja. Struktur kasebut cukup lan gampang operate.It bisa dadi perakitan lan disassembly accroding kanggo kabutuhan nyata. Platform ditanggepi utamané digunakake kanggo refurbishment, dekorasi, cleaning and maintenance gedung konstruksi dhuwur.

Ditrapake muatan1000kg
Ngebut kacepetan9,3 m /, om
Ukuran platformL + W + H = (2500 * 3) + 690 + 1300 mm
Mekanisme penundaan2 * 175 kg
Brake torsi16
Daya listrik2 * 2.2 kw
Kecepatan rotasi motor1420 r / min
Diameter kabel baja9.1 mm
Bobot timbang44 * 25kg

2. aksesoris platform sing dilereni


1) Produk Sistem Platform kalebu: Aluminium Suspended Platform, Steel Suspended Platform.

2) Produk Sistem Logistik & Panyimpenan kalebu: Kawat Mesh Wire, Roll Sage dan Pallet Logam.

Perusahaan iki ngemot personel teknis lan manajemen sing pengalaman, kita wis ngimpor 6 set peralatan welding OCT robot saka Jepang, menehi perusahaan kemampuan teknis kita apik.

Produk kita utamane ekspor menyang Eropah, Timur Tengah, Asia Tenggara, Amerika Utara, etc

Deskripsi Produk Rinci


Rated Bebungah: 1000kg
Ngangkat cepet: 9,3 M /, om
Ukuran Platform: L + W + H = (2500 * 3) + 690 + 1300 Mm
Mekanisme Suspensi: 2 * 175 Kg
Brake Torque: 16kn
Motor Daya: 2 * 2,2 Kw
Motor Rotation Speed: 1420 R / min
Diameter Of Steel Wire: 9.1 Mm
Kontra Bobot: 44 * 25kg