[email protected] 0086-17317571902

jendhela reresik ZLP630 tali suspend platform gondola cradle karo kerekan LTD6.3

Jendela Pembersihan ZLP630 Rope Digantung Platform Gondola Cradle Dengan Hoist LTD6.3
Rincian Produk Cleaning Window ZLP630 Rope Suspended Platform / Cradle / Gondola With Hoist LTD6.3 Cepat Detail: 1. Model No .: ZLP630 2. Merk Nama: HAOKE 3. Bahan: Baja / Aluminium 4. Penampilan: Spray Spray Painted / Hot Galvanized 5. Kapasitas Pemuatan: 630 KG 6. Lifting Tinggi: Maksimum 300 Mts 7. Counterweight: Konkrit, Konkrit dengan tutup baja, Spesifikasi Besi Keuntungan Kompetitif 1. Sungguh-sungguh menjamin keamanan nyawa sak Aerial digunakake Kunci safety nyepetake tali baja langsung sawise dilereni soko tugas platform ...

ZLP1000 nampilake cradle platform sing diinstal sementara kanggo dekorasi bangunan

ZLP1000 Tempelen Diinstal Suspended Platform Cradle For Decoration Bangunan
Detailed Product Description ZLP1000, 2.5 * 3, 2.2KW Temporarily Installed Platform Woking yang Dilindungi Sementara Untuk Dekorasi Gedung Aplikasi: 1. Membersihkan dan memelihara tembok eksterior gedung bertingkat tinggi. 2. Lukisan, dekorasi lan mbenovasi tembok eksterior. 3. Proyek instalasi lan konstruksi liyane saka tembok njaba bangunan dhuwur. 4. Nggawe kapal saka kapal, menara gedhe, jembatan, bendungan lan cerobong asap gedhe. 5. Nginstal lan njaga elevasi lift gedhung, industri kapal dagang, kapal seagoing, pamulangan welding kapal. Spesifikasi kaluwihan ...

ZLP500 aerial suspended platform cradle construction equipment for exterior wall

ZLP500 Aerial Suspended Platform Cradle Construction Equipment For Exterior Wall
Rincian Produk ZLP500 Aerial Suspended Platform Cradle Construction Equipment For Exterior Wall Pabrik kita: sukses didegaké ing 2005. Iku perusahaan teknologi dhuwur anjog khusus ing riset, pangembangan lan produsen platform diliren listrik, bangunan hoist lan macem-macem jinis konstruksi liyane peralatan. Produk kami karo kualitas profesional, rega competitive lan pengiriman cepet. Kita bisa nggawe kustomisasi miturut syarat sampeyan. Aplikasi: 1. Nggawe lan pangopènan tembok njaba saka bangunan dhuwur. 2. Lukisan, dekorasi lan ...

platform forklift suspended platform cradle adjustable working platform

Forklift Suspended Platform Cradle Adjustable Working Platform
Parameter Teknis Aplikasi: 1. Nggawe lan njaga tembok njaba saka bangunan dhuwur. 2. Lukisan, dekorasi lan mbenovasi tembok eksterior. 3. Proyek instalasi lan konstruksi liyane saka tembok njaba bangunan dhuwur. 4. Nggawe kapal saka kapal, menara gedhe, jembatan, bendungan lan cerobong asap gedhe. 5. Nginstal lan njaga dhuwur lift lift gedung, industri galangan kapal, kapal seagoing, perawatan welding kapal perang. Keunggulan Kompetitif: 1. Pancen njamin safety urip sak Aerial working Kunci ngunci ngencengake tali baja kanthi cepet ...

baja galvanis digantung operasi platform / buaian / ayunan

Galvanized Steel Digantung Working Platform / Cradle / Swing Stages
Platform baja galvanis zlp 1000 stadium platform / buaian / buaian digantung 1. platform yang digantung utamané kasusun dening mekanisme penundaan, hoist, kunci pengaman, kotak kontrol listrik, platform kerja. Struktur punika wajar lan gampang operate.It bisa dadi perakitan lan disassembly accroding kanggo kebutuhan sing nyata. Platform sing ditanggepi utamané digunakake kanggo refurbishment, dekorasi, cleaning and maintenance gedung konstruksi dhuwur. 2. aksesori platform sing ditanggepi 1) Produk sistem platform kalebu: Aluminium Suspended Platform, Steel Suspended Platform. 2) Logistik & Panyimpenan sistem produk kalebu: Kawat Mesh Kawat, Roll Sangkar dan Logam Pallet ...

ZLP seri cradle platform galvanis / aluminium digantung panas kanggo lukisan tembok bangunan dhuwur-munggah, kaca cleaning

ZLP Series Hot Galvanized / Aluminium Suspended Platform Cradle Kanggo dhuwur-bangunan Building Wall Painting, Kaca Cleaning
ZLP Series Hot Galvanized / Aluminum Suspended Platform Cradle For high-rise Building Wall Painting, Glass Cleaning Company Pengenalan: kasuksesan didegaké ing 2005. Iki minangka perusahaan teknologi tinggi ndadékaké khusus ing riset, pangembangan lan produsen Platform Suspended Electrical, Material Konstruksi Hoist, Konstruksi Elevator, Menara Kren, Jack Gantry Lift, serta berbagai macam peralatan konstruksi lainnya. We are located in Shandong Gaotang county of China which is a hometown famous painting and calligraphy. Kita bisa ...

bongkahan dasar baja / aluminium, 630kg peralatan akses sing diblokir

Baja / Aluminium Suspended Platform Cradle, 630kg Suspended Access Equipment
Produsen Cina 630kg Pabrik Cina ZLP630 papan perancah bertingkat dengan harga paling apik ZLP630 Electric Suspended Platform ZLP seri sing dilereni soko platform belongs kanggo climbing lan machinery dekorasi didhukung listrik, utamané digunakake kanggo dekorasi, njaga lan ngresiki fasad bangunan tingkat dhuwur lan konstruksi njaba kayata semen lapisan, veneering, lukisan, nginstal tembok tirai kaca, lukisan, uga cleaning and Maintenance. Uga bisa digunakake kanggo ngoperasikake kapal-kapal gedhe lan jembatan, dams, dsb. Description: 1. Komponen Utama: Platform, Mekanisme Suspensi, Kerekan, Kunci Keamanan, Sistem Pengendalian Listrik, Steel Wire ...

Hot sales alumimum alloy suspended platform / suspended gondola / suspended buaid / suspended swing stage with form

Hot sales Alumimum alloy suspended platform / suspended gondola / suspended cradle / suspended swing stage with form E
Fitur Produk Utama: A. Piranti kerja gawe piring tembok bangunan, kacamata, tembok eksternal, cerobong asap gedhe, tangki gedhe, bendungan dll. B. Lukisan lan hiasan karya bangunan tembok bangunan, kacamata, tembok eksternal, cerobong asap gedhe, tangki gedhe, dams, lan liya-liyane C. Bangunan lan tembok bangunan, tembok, tembok eksternal, cerobong asap gedhe, tangki gedhe, bendungan, lan liya-liyane. D. Dawa banget dienggo ing tembok bangunan, kacamata, tembok njaba, cerobong asap gedhe, bendungan etc. Kauntungan: Ing dhuwur ngangkat dhuwur bisa ...

apik rega dilereni soko tugas platform / dilereni soko tugas gondola / dilereni soko tugas Banding / dilereni soko tugas scaffolding karo CE lan ISO certificate

apik rega dilereni soko tugas platform / dilereni soko tugas gondola / dilereni soko tugas Banding / dilereni soko tugas scaffolding karo CE lan ISO certificate
Piranti Detil Terpisah Ⅰ. Platform Pengangguran Terpindah Platform minangka piranti sing digunakake aerial kanggo ngunggahake wong, kanthi nyetel frame suspensi ing ndhuwur bangunan, sing nggunakake tali kawat baja ing sadhuwure vertikal bangunan, lan nggawe lan mudhun gerakan gumantung ing daya listrik. Ⅱ.Main usahane platform sing ditanggepi A) Kanggo konstruksi tembok utawa hiasan njaba kanggo bangunan sing dhuwur, utawa nginstal komponen njaba. B) Kanggo njaga lan njaga kothak njaba. C) Kanggo proyek gedhe, kayata, konstruksi, inspeksi ...

LTD 630/800/1000 hoist kanggo platform / gondola / cradle sing digantung

angkat kanggo platform sing ditanggepi
630/800/1000 Ldt Hoist Platform kerja sing ditanggepi bisa digunakake parapet lan bangunan sing rumit ing dhuwur sing beda. Platform kerja sing ditanggepi bisa dianggo parapet lan bangunan sing rumit ing dhuwur sing beda. Lan uga bisa nyediakake platform khusus kanggo memenuhi syarat sing beda-beda saka pelanggan 1. Panjang platform bisa disetel ing 1M-10M. 2. Dhuwur digunakake bisa disetel karo sampeyan perlu. 3. Tegangan bisa diatur karo kebutuhan sampeyan. 4. Bahan telu platform ...

bangunan cradle cleaning / tangga tangga / konstruksi elevator lift hoist / platform pengulur

Bongkahan panggang bangunan / Tangga perancah / konstruksi lift angkat listrik / platform yang ditangguhkan
Deskripsi Produk Papan buaian panggung / Scaffold tangga / konstruksi lift listrik hoist / platform yang ditangguhkan Kami adalah pabrik khusus ing produksi platform suspensi. Platform sing ditanggulangi utamané dumadi saka mekanisme penundaan, hoist, kunci safety, kotak kontrol listrik, platform kerja. Struktur kasebut cukup lan gampang operate. Sampeyan bisa dirakit lan disassembly accroding kanggo Demand nyata. Platform pembersih utamané digunakake kanggo refurbishment , dekorasi, reresik lan pangopènan bangunan konstruksi dhuwur. Aksesoris panggung A.Fitur saka ZLP ...

seri zlp aerial suspended work platform, bangunan lifting cradle, gondola BMU

seri zlp aerial suspended work platform, bangunan lifting cradle, gondola BMU
PLATFORM DRAWING Product show 1. Mekanisme penggalian & Platform Surface perawatan karo kerajinan galvanis panas, baja ora gampang karat. Urip layanan bisa nganti 15 taun, luwih tahan lama tinimbang proses penyemprotan. 2.Hoist Kanthi merek motor sing misuwur, torsi penggerangan sing gedhe Di dalam gear 100% tembaga, garansi 5 taun. piranti anti clamping unik, nalika tali diapit, cincin alarm, hoist bakal mandheg, keamanan ditingkatake, biaya pemeliharaan dikurangi ...

2 x 1.8 kw dilereni soko perancah siji tahap sing digantungake ing cradle zlp800

2 x 1.8 kw Perancah Pegas Pelonggaran Single Phase Suspended Platform Cradle ZLP800
2 x 1.8 kw Suspended Scaffolding Single Phase Suspended Platform Cradle ZLP800 SUCCESS brand ZLP Series suspended platform with top quality unik ing bidang climbing and decorating machinery, kang embody on material banget, desain canggih, manufaktur disempurnakan lan layanan apik. HAOKE ndadekake model sing paling komprehensif saka platform sing dilereni kanthi nggunakake paling akeh aplikasi ing China. Contone, platform khusus sing ditanggepi kanggo instalasi rodha elevator tingkat dhuwur; platform bledosan keamanan granary lan colliery; platform darmabakti kanggo dhuwur-dhuwur ...

pabrik penjualan jendela pembersih kaca platform crane cradle

Dhuwur Piranti Suspended Suspended karo Good Quality
1. Prinsip Kerja: Platform kasebut didorong dening angkat listrik lan tali kabel, mlaku tumuju bangunan bangunan nalika mekanisme penundaan didirikan ing bangunan utawa struktur. 2. Panggunaan lan Aplikasi: ZLP seri Suspended Platform belongs kanggo mesin konstruksi dhuwur-munggah, utamané digunakake kanggo nginstal tembok curtain, cleaning facade utawa karya liyane kayata plester pulp, veneer, lapisan cat, cat minyak, utawa cleaning and maintenance, etc ., uga bisa digunakake kanggo tangki gedhe, jembatan, dam lan operasi konstruksi liyane. Nglamar iki ...

construction gondola buidling suspended platform, 630kg suspended access cradles

Pabrik Sale Window Glass Cleaning Platform Crane Cradle
Platform ZLP630 Digantung Operasi 630kg Suspensi Platform Cradle Keuntungan ZLP Platform Kerja Suspended 1. Climing Principle - Platform ditanggepi climbs munggah sadawane tali kawat mimpin dening hoist. Tanpa mbungkus tali kawat, ora ana watesan dhuwur ing climing ing teori. 2. Hoist - Nggunakna struktur "α", linuwih kerekan dhuwur, lan urip kanthi cepet. 3. Tali tali lan safety - Dua tali safety diatur sacara mandiri. Platform ditanggepi ...

india suspended platform, cradle ditanggulangi, suspended gandola

Diperkapai Platform Panjat tebing 630kg Jendela Pembersihan Gondola
IDENTIFIKASI PLAN SISTEM SUSPENDED Platform yang digantung adalah sejenis alat kerja aerial kanggo pemuatan orang, kanthi nyetel frame suspensi di puncak gedung, sing nggunakake tali kawat baja di sepanjang permukaan vertikal bangunan, lan nggawe gerak mundur gumantung daya listrik. LAYANAN UTAMA OF PLATFORM SUSPENDED A) Kanggo njaba tembok eksterior utawa dekorasi kanggo bangunan dhuwur, utawa nginstal komponen njaba. B) Kanggo njaga lan njaga kothak njaba. C) Kanggo proyek gedhe, kayata, konstruksi, pengawasan lan pangopènan ...

CE / ISO ZLP konstruksi listrik / bangunan / eksternal tembok digantung platform / cradle / gondola / ayunan tataran / langit climbe

INDIA SUSPENDED PLATFORMSUSPENDED CRADLESUSPENDED GANDOLA
Breif introduksi Platform Suspended dirancang minangka modul konstruksi supaya bisa ngumpulake ukuran apa wae ing jarak antara 1,2 nganti 7,5 meter. Struktur pendukung platform dilapisi profil baja sing kualitas, lantai digawe saka lembaran aluminium kanthi permukaan antiskid. Sambungan saka siji bagean struktur ing unit sing dikarepake digawa dening sekrup kekuatan. Platform iki dilengkapi roda kanggo transfer ing situs konstruksi. Suspensi ...

CE disetujui ZLP800 suspensi panggung / panggung listrik / panggung gondola / panggung

genggaman listrik tali gondola kabel zlp500 semprot cat platform yang ditangguhkan
Product Description Suspended platform utamané dumadi dening mekanisme penundaan, hoist, kunci safety, kothak kontrol listrik, platform sing digunakake. Struktur iku cukup lan gampang operate.It bisa perakitan lan disassembly accroding kanggo kabutuhan nyata. Platform ditanggepi utamané digunakake kanggo refurbishment, dekorasi, cleaning and maintenance gedung konstruksi dhuwur. Fitur utama: 1. Maintenance lan cleaning saka bangunan dhuwur. 2. Panutupan inspeksi lan pangopènan tangki ukuran gedhe, cerobong asep, dams, kreteg lan derricks. 3.welding, cleaning and painting of big-size ship. Iku gampang operasi, fleksibel kanggo obah, dipercaya ing safety.It ...

construction cradle zlp630 suspended working platform used for window cleaning

Zlp800 Baja Ngalangi Safety Platform Platform Kanggo Tembok Bangunan Tinggi
Product Description zlp630 series suspended platform wis digunakake ing akeh aspek, kanggo conto, njaba tembok konstruksi, dekorasi, konstruksi jembatan, penjernihan chimney lan liya-liyane, amarga techonogy wis diwasa, gampang operate, supaya luwih akeh wong nampa. Suntingan saka platform sing digunakake yaiku 6meters, sing digawe saka 3 platform 2-mater, materi iku baja, lan lumahing wis dilireni utawa disemprot, saingga, panjang platform bisa disetel kanthi bebas miturut kebutuhan sampeyan. ing tangan liyane, palform diwiwiti kanthi 4 tali tali, supaya ...

CE ZLP 630 Electric berkualitas tinggi baja kabel tali suspended platform cradle

CE ZLP 630 Electric berkualitas tinggi baja kabel tali suspended platform cradle
Aplikasi Aplikasi ZLP seri Suspended Platform belongs kanggo mesin konstruksi dhuwur-munggah, utamané digunakake kanggo nginstal tembok empuk, cleaning facade utawa karya liyane kayata plester pulp, veneer, lapisan cat, cat minyak, utawa reresik lan pangopènan, etc. digunakake kanggo tangki gedhe, jembatan, dam lan operasi konstruksi liyane. Ndhuwur kabeh. Platform HUIYANG bisa ningkatake efisiensi, kanthi operasi sing prasaja lan fleksibel, transfer gampang, trep lan praktis, aman lan dipercaya. Prinsip Kerja: Platform diketori dening listrik ...