[email protected] 0086-17317571902

jendhela reresik ZLP630 tali suspend platform gondola cradle karo kerekan LTD6.3

Jendela Pembersihan ZLP630 Rope Digantung Platform Gondola Cradle Dengan Hoist LTD6.3
Rincian Produk Cleaning Window ZLP630 Rope Suspended Platform / Cradle / Gondola With Hoist LTD6.3 Cepat Detail: 1. Model No .: ZLP630 2. Merk Nama: HAOKE 3. Bahan: Baja / Aluminium 4. Penampilan: Spray Spray Painted / Hot Galvanized 5. Kapasitas Pemuatan: 630 KG 6. Lifting Tinggi: Maksimum 300 Mts 7. Counterweight: Konkrit, Konkrit dengan tutup baja, Spesifikasi Besi Keuntungan Kompetitif 1. Sungguh-sungguh menjamin keamanan nyawa sak Aerial digunakake Kunci safety nyepetake tali baja langsung sawise dilereni soko tugas platform ...

tali gantung 6 meter kanthi cepet digantung platform gondola kanthi overhang balok

Kuat 6 Meter Tali Digantung Platform Gondola Kanthi Beam Overhang
Kuat 6 Meter Tali Digantung Platform Gondola Dengan Beam Overhang Keterangan: Detail Cepat: 1. Model No .: ZLP630 2. Merk Nama: HAOKE 3. Bahan: Baja / Aluminium 4. Penampilan: Spray Spray Painted / Hot Galvanized 5. Kapasitas Loading: 630 KG 6. Ngangkat Tinggi: Maksimum 300 Mts 7. Kembung: Beton, Beton karo tutup baja, Besi 8. Diameter baja kawat tali: Parameter teknis 8.3mm Keunggulan Kompetitif: 1. Saling njamin keamanan nyawa nalika Aerial digunakake Kunci keamanan nyepetake baja tali langsung ...

7,5m aluminium digantung platform platform 1000kg karo siji phase, Platform gondola

7.5m Aluminium Suspended Rope Platform 1000KG Kanthi Single Phase, Platform Gondola
Aluminium 7.5m Rope Digantung Platform 1000KG Kanthi Single Phase SUCCESS merek ZLP Series dilereni platform kanthi kualitas sing unik ing lapangan climbing lan dekorasi machinery, kang embody ing materi banget, desain canggih, manufaktur disempurnakan lan layanan apik. HAOKE ndadekake model sing paling komprehensif saka platform sing dilereni kanthi nggunakake paling akeh aplikasi ing China. Contone, platform khusus sing ditanggepi kanggo instalasi rodha elevator bertingkat tinggi; platform bukti bledosan keamanan granary lan colliery; platform darmabakti kanggo menara bangunan menara kreteg; platform khusus ...

ruangan listrik distribusi kothak ukuran kothak kontrol listrik kanggo gondola platform sing digantung

Ukuran Listrik Distribusi Listrik Outdoor Kotak Kontrol Listrik Kanggo Penggangguran Platform Gondola
A.Deskripsi Outdoor Listrik Distribusi Kotak Ukuran Listrik Kotak Kontrol Kanggo Suspended Platform Kerja Gondola Kotak kontrol listrik nganggo mode kontrol terpusat, digunakake komponen Schneider, jaminan kualitas. Sistem kontrol ngemot akeh piranti proteksi otomatis kaya protèktif kebocoran, rem darurat, watesan rem lan bebaya Bell etc, aman lan dipercaya. Motor sing pin plug industri 8-pin bisa tahan bantal, anti-burn lan anti-creeping. Fitur B. 1) Struktur sederhana ing tipe linier, gampang di instalasi lan tetep. 2) Ngadopsi komponen merek misuwur donya ing pneumatik ...

sedheng rega bubuk ditutupi zlp 630/800/1000 platform sing ditanggepi

Dhuwit wêdakakêt murah dilapisi zlp 630/800/1000 platform sing ditanggepi
Product Description ZLP series suspended gondola becik kanggo bangunan konstruksi teras, dekorasi, reresik lan pangopènan. Uga digunakake sacara luas ing elevator instalasi, kapal lan ndandani, lan ing area liyane kayata tangki, jembatan, embankment lan cerobong asep. Seri ZLP platform demontable nyedhiyakake buruh luwih aman, luwih gampang lan luwih efisien akses platform. Produk Parameters Test Equipment Kabeh platform sing dilereni soko tugas kita kudu nembus tes ketat lan standar nalika produksi. Kita duwe kabeh laporan test sing perlu kanggo njamin ...

bangunan cradle cleaning / tangga tangga / konstruksi elevator lift hoist / platform pengulur

Bongkahan panggang bangunan / Tangga perancah / konstruksi lift angkat listrik / platform yang ditangguhkan
Deskripsi Produk Papan buaian panggung / Scaffold tangga / konstruksi lift listrik hoist / platform yang ditangguhkan Kami adalah pabrik khusus ing produksi platform suspensi. Platform sing ditanggulangi utamané dumadi saka mekanisme penundaan, hoist, kunci safety, kotak kontrol listrik, platform kerja. Struktur kasebut cukup lan gampang operate. Sampeyan bisa dirakit lan disassembly accroding kanggo Demand nyata. Platform pembersih utamané digunakake kanggo refurbishment , dekorasi, reresik lan pangopènan bangunan konstruksi dhuwur. Aksesoris panggung A.Fitur saka ZLP ...

seri zlp aerial suspended work platform, bangunan lifting cradle, gondola BMU

seri zlp aerial suspended work platform, bangunan lifting cradle, gondola BMU
PLATFORM DRAWING Product show 1. Mekanisme penggalian & Platform Surface perawatan karo kerajinan galvanis panas, baja ora gampang karat. Urip layanan bisa nganti 15 taun, luwih tahan lama tinimbang proses penyemprotan. 2.Hoist Kanthi merek motor sing misuwur, torsi penggerangan sing gedhe Di dalam gear 100% tembaga, garansi 5 taun. piranti anti clamping unik, nalika tali diapit, cincin alarm, hoist bakal mandheg, keamanan ditingkatake, biaya pemeliharaan dikurangi ...

ZLP 630 tali gantung sistem gondola platform

ZLP630 Rol Pembersihan Rol Suspended Platform
ZLP630 Gondola kanggo aplikasi sakwentoro kanggo ngangkat wong lan piranti sing digunakake - ing dhuwur sing tanpa wates. Model kasebut cocog karo aplikasi ringan kayata lukisan lan dekorasi, pemugaran, penyambungan lan ndandani, pembersih jendhela, lan liya-liyane. Sistem lengkap kalebu platform kerja sing dilengkapi karo rong roda listrik LTD lan roda pendukung, sing ditrapake kanthi tali kawat baja saka struktur penundaan. Sistem safety Kanggo njamin operasi aman tanpa bahaya kanggo personel, platform dipasang kanthi ...

zlp630 window cleaning rope suspended platform

ZLP630 ngeculake platform platform sing dilereni kanggo gawe reresik
1. PRINSIP KARYA: Platform kasebut didhukung dening angkat listrik lan tali kabel, mlaku tumuju bangunan bangunan nalika mekanisme penundaan didhekake ing bangunan utawa struktur. 2. PENGGUNAAN DAN APLIKASI: Seri ZLP Platform sing digantung kalebu mesin konstruksi dhuwur, sing utamané digunakake kanggo nginstal tembok tirai, cleaning facade utawa karya liyane kayata plester pulp, veneer, salin cat, cat minyak, utawa pembersihan lan perawatan, etc ., uga bisa digunakake kanggo tangki gedhe, jembatan, dam lan operasi konstruksi liyane. Nglamar iki ...

dhuwur bangunan bangunan jendhela piranti reresik kanggo suspended kawat tali platform

ZLP 630 tali gantung sistem gondola platform
Prinsip-Prinsip Kerja Parameter: Platform kasebut didorong dening kerekan listrik lan tali kabel, mlaku tumuju bangunan bangunan nalika mekanisme penundaan didhekake ing bangunan utawa struktur. Layanan lan Aplikasi: Platform ZLP Suspended Platform belongs kanggo mesin konstruksi dhuwur-munggah, utamané digunakake kanggo nginstal tembok curtain, cleaning facade utawa karya liyane kayata plester pulp, veneer, pelapis cat, cat minyak, utawa pembersihan lan perawatan, dll, bisa uga digunakake kanggo tangki gedhe, jembatan, dam lan operasi konstruksi liyane. Ndhuwur ...

platform galvanis tali kang dilereni panas, gondola sing diendarai bangunan dhuwur

Hot Galvanized Rope Suspended Platform, Gedung Gedhe Dhuwur Suspended Gondola
ZLP630 2, Brand Name: SUCCESS 3, Bahan: Baja 4, Penampilan: Hot Galvanized 5, Kapasitas Loading: 630 KG 6, Lifting Height: Maksimum 300 Mts Deskripsi ZLP Series Highrise Building Window Cleaning Machine Komponen utama: Platform, mekanisme Suspensi, Hoist, Kunci Keamanan, Sistem Pengendalian Listrik, Kawat Baja Baja, Kabel, Kunci Keamanan. Panjang Platform: 6M (2M * 3SECTIONS) ---- bisa disesuaikan Kekuatan Daya: 380V / 220V / 415V / 440V, 50Hz / 60Hz Mekanisme Suspensi: Dilindungi atau Hot Galvanized Kunci Pengaman: LST30 (2 pcs per set) .

construction gondola buidling suspended platform, 630kg suspended access cradles

Pabrik Sale Window Glass Cleaning Platform Crane Cradle
Platform ZLP630 Digantung Operasi 630kg Suspensi Platform Cradle Keuntungan ZLP Platform Kerja Suspended 1. Climing Principle - Platform ditanggepi climbs munggah sadawane tali kawat mimpin dening hoist. Tanpa mbungkus tali kawat, ora ana watesan dhuwur ing climing ing teori. 2. Hoist - Nggunakna struktur "α", linuwih kerekan dhuwur, lan urip kanthi cepet. 3. Tali tali lan safety - Dua tali safety diatur sacara mandiri. Platform ditanggepi ...

2,5 m * 3 bagean sementara diinstal peralatan akses zlp800 kanthi hoist 1.8 kw

Konstruksi Buidling Gondola Suspended Working Platform, 630kg Suspended Access Cradles
Cepat Detail: 1. Model No .: ZLP800 2. Nama merek: SUCCESS 3. Bahan: Aluminium 4. Penampilan: Aluminium 5. Kapasitas Loading: 800 KG 6. Lifting Tinggi: Maksimum 300 Mts 7. Tegangan: 220V, 380V, 400V , 415V, 440V, 3-phase.50HZ / 60HZ Description: Komponen Utama: Platform, Mekanisme Suspensi, Kerekan, Kunci Pengaman, Sistem Pengendalian Listrik, Kawat Baja Tali, Kabel, Kunci Pengaman. Panjang Platform: 7.5M (2.5M * 3SECTIONS) ---- bisa disesuaikan Kekuatan Kekuatan: 380V / 220V / 415V / 440V, 50Hz / 60Hz Mekanisme Suspensi: Melindungi atau Hot Galvanized Kunci Pengaman: LST30 (2 pcs per set) Sistem Pengendalian Listrik: ...

genggaman listrik tali gondola kabel zlp500 semprot cat platform yang ditangguhkan

Mesin Pembersih Jendela nggedhekake platformgondolascaffolding
Product Description Zlp series suspended platform yaiku mesin dekorasi anyar, kang bisa ngurangi perancah tradisional lan wis digunakake ing pirang-pirang aspek, kayata njaba tembok njaba, dekorasi, cleaning kaca, bangunan kapal, konstruksi konkrit, perawatan cerobong asep lan ndandani .Uga teknologi wis diwasa, panggunaan platform pangganggalan kenceng bisa ngurangi intensitas kerja lan ningkatake efisiensi kerja, lan gampang dioperasikake, supaya luwih akeh lan luwih akeh. Puncak saka platform sing digunakake yaiku 5meters, sing digawe saka rong platform 2,5-mater, materi iku baja, lan ...

CE / ISO ZLP konstruksi listrik / bangunan / eksternal tembok digantung platform / cradle / gondola / ayunan tataran / langit climbe

INDIA SUSPENDED PLATFORMSUSPENDED CRADLESUSPENDED GANDOLA
Breif introduksi Platform Suspended dirancang minangka modul konstruksi supaya bisa ngumpulake ukuran apa wae ing jarak antara 1,2 nganti 7,5 meter. Struktur pendukung platform dilapisi profil baja sing kualitas, lantai digawe saka lembaran aluminium kanthi permukaan antiskid. Sambungan saka siji bagean struktur ing unit sing dikarepake digawa dening sekrup kekuatan. Platform iki dilengkapi roda kanggo transfer ing situs konstruksi. Suspensi ...

CE disetujui ZLP800 suspensi panggung / panggung listrik / panggung gondola / panggung

genggaman listrik tali gondola kabel zlp500 semprot cat platform yang ditangguhkan
Product Description Suspended platform utamané dumadi dening mekanisme penundaan, hoist, kunci safety, kothak kontrol listrik, platform sing digunakake. Struktur iku cukup lan gampang operate.It bisa perakitan lan disassembly accroding kanggo kabutuhan nyata. Platform ditanggepi utamané digunakake kanggo refurbishment, dekorasi, cleaning and maintenance gedung konstruksi dhuwur. Fitur utama: 1. Maintenance lan cleaning saka bangunan dhuwur. 2. Panutupan inspeksi lan pangopènan tangki ukuran gedhe, cerobong asep, dams, kreteg lan derricks. 3.welding, cleaning and painting of big-size ship. Iku gampang operasi, fleksibel kanggo obah, dipercaya ing safety.It ...

digantungake Mast Climbing Work Platform 630kg Window Cleaning Gondola

CE disetujui ZLP800 suspensi platformelektrik panggung cradlegondolaswing
ZLP630 Bekerja Suspended Platform 630kg jendhela gondola pangecualian Gambaran Suspended Platform minangka jinis Tempelan diinstal Akses Akses Suspended, uga dikenal minangka Temporary Akses Peralatan, punika obyek sing baja entheng utawa aluminium digawe saged nggawa wong menyang dhuwur tartamtu supaya kanggo nggampangake karya aerial, kayata pangopènan, dekorasi, cleaning, etc. Iku gampang kanggo operasi, fleksibel kanggo mindhah, dipercaya ing safety. Kejabi, ora perlu mbangun scaffolding ing konstruksi, efisiensi bakal ...

desain anyar mini single person suspended working platform

Desain anyar mini single suspended work platform
Product Description ZLP250 platform sing digantung wong siji yaiku operasi listrik kanggo wong siji. Aluminium utawa baja digunakake cradle gondola karo pencegahan tiba lan dhuwur telas saka ngangkat. Wong siji iki nggunakake platform sing ditanggepi minangka kanggo inspeksi sementara lan pangopènan ing facades lan jinis liyane digunakake ing dhuwur. Iku ngangkat siji wong sing kerja ing dhuwur tanpa wates. Lan dirancang kanggo aplikasi entheng, kayata lukisan lan dekorasi, pemugaran, jointing lan ndandani, cleaning windows, etc ... Sing lengkap ...

tali kerja listrik zlp 630 platform dilereni

Platform Pedagang Listrik Tenaga Listrik, Aluminium Alloy Aerial Work Platform
Product Description Tali listrik kerja zlp 630 ditangguhkan platform We are a pabrik khusus ing produksi platform suspensi. Platform sing ditanggulangi utamané dumadi saka mekanisme penundaan, hoist, kunci safety, kotak kontrol listrik, platform kerja. Struktur kasebut cukup lan gampang operate. Sampeyan bisa dirakit lan disassembly accroding kanggo Demand nyata. Platform pembersih utamané digunakake kanggo refurbishment , dekorasi, reresik lan pangopènan bangunan konstruksi dhuwur. Aksesoris Platform A. Fitur-fitur Platform ZLP Digantung 1. Kombinasi bagian bawah ...

Perancah aluminium, tangga perancah, menggantung basket hoist gondola

Perancah aluminium, tangga perancah, menggantung basket hoist gondola
1. Struktur Suspended Platform (1) WorkingPlatform (2) Majelis Hoist (3) Satety Lock (4) Panel Kontrol Listrik (5) Mekanisme Suspensi (6) Kabel (7) Kawat Tali 2. Penggunaan Platform Suspended (1) (2) Pembersihan dan instalasi (3) Pengawasan dan pemeliharaan bangunan tangki ukuran besar, cerobong asap, bendungan, jembatan (4) Pemeliharaan, pembersihan, lukisan kapal besar Parameter teknis 1. Mekanisme penggantungan & Platform Surface perawatan karo kerajinan galvanis panas, baja ora gampang teyeng. Layanan ...