[email protected] 0086-17317571902

baja galvanis digantung operasi platform / buaian / ayunan

Galvanized Steel Digantung Working Platform / Cradle / Swing Stages
Platform baja galvanis zlp 1000 stadium platform / buaian / buaian digantung 1. platform yang digantung utamané kasusun dening mekanisme penundaan, hoist, kunci pengaman, kotak kontrol listrik, platform kerja. Struktur punika wajar lan gampang operate.It bisa dadi perakitan lan disassembly accroding kanggo kebutuhan sing nyata. Platform sing ditanggepi utamané digunakake kanggo refurbishment, dekorasi, cleaning and maintenance gedung konstruksi dhuwur. 2. aksesori platform sing ditanggepi 1) Produk sistem platform kalebu: Aluminium Suspended Platform, Steel Suspended Platform. 2) Logistik & Panyimpenan sistem produk kalebu: Kawat Mesh Kawat, Roll Sangkar dan Logam Pallet ...

LTD-P kabel tali traksi hoist

LTD-P kabel tali traksi hoist
Product Description Kuat elevasi penumpang kaku (guy-riding) hoist dirancang kanggo digunakake karo tali tali tanpa wates kanggo ngangkat lan ngedhake personil. Kapasitas antara 500kg nganti 1000kg ing salah siji utawa 18 m / menit. Kabel Limited-P Series kaku kabel (tali kawat) penumpang angkat penumpang minangka alternatif paling cedhak ing pasar kanggo traktor Manajer Tractel Tirak XP Series. Rolling rodless Kaku LTD-P Seri anyar iku serbaguna lan cocok kanggo aplikasi tanpa wates. Tali ora disambungake ...

sedheng rega bubuk ditutupi zlp 630/800/1000 platform sing ditanggepi

Dhuwit wêdakakêt murah dilapisi zlp 630/800/1000 platform sing ditanggepi
Product Description ZLP series suspended gondola becik kanggo bangunan konstruksi teras, dekorasi, reresik lan pangopènan. Uga digunakake sacara luas ing elevator instalasi, kapal lan ndandani, lan ing area liyane kayata tangki, jembatan, embankment lan cerobong asep. Seri ZLP platform demontable nyedhiyakake buruh luwih aman, luwih gampang lan luwih efisien akses platform. Produk Parameters Test Equipment Kabeh platform sing dilereni soko tugas kita kudu nembus tes ketat lan standar nalika produksi. Kita duwe kabeh laporan test sing perlu kanggo njamin ...

ZLP 630 tali gantung sistem gondola platform

ZLP630 Rol Pembersihan Rol Suspended Platform
ZLP630 Gondola kanggo aplikasi sakwentoro kanggo ngangkat wong lan piranti sing digunakake - ing dhuwur sing tanpa wates. Model kasebut cocog karo aplikasi ringan kayata lukisan lan dekorasi, pemugaran, penyambungan lan ndandani, pembersih jendhela, lan liya-liyane. Sistem lengkap kalebu platform kerja sing dilengkapi karo rong roda listrik LTD lan roda pendukung, sing ditrapake kanthi tali kawat baja saka struktur penundaan. Sistem safety Kanggo njamin operasi aman tanpa bahaya kanggo personel, platform dipasang kanthi ...

1.8kw zlp800 dhuwur pesawat angkat listrik angkat tali digantung platform kanggo konstruksi

tali digantung platform ZIP630 ZIP800
Product Description Suspended platform utamané dumadi dening mekanisme penundaan, hoist, kunci safety, kothak kontrol listrik, platform sing digunakake. Struktur iku cukup lan gampang operate.It bisa perakitan lan disassembly accroding kanggo kabutuhan nyata. Platform ditanggepi utamané digunakake kanggo refurbishment, dekorasi, cleaning and maintenance gedung konstruksi dhuwur. 1) Produk Sistem Platform kalebu: Aluminium Suspended Platform, Steel Suspended Platform. 2) Produk Sistem Logistik & Panyimpenan kalebu: Kawat Mesh Wire, Roll Sage dan Pallet Logam. Perusahaan kami mempekerjakan personel teknis lan manajemen berpengalaman, kita wis ngimpor 6 set ...

genggaman listrik tali gondola kabel zlp500 semprot cat platform yang ditangguhkan

Mesin Pembersih Jendela nggedhekake platformgondolascaffolding
Product Description Zlp series suspended platform yaiku mesin dekorasi anyar, kang bisa ngurangi perancah tradisional lan wis digunakake ing pirang-pirang aspek, kayata njaba tembok njaba, dekorasi, cleaning kaca, bangunan kapal, konstruksi konkrit, perawatan cerobong asep lan ndandani .Uga teknologi wis diwasa, panggunaan platform pangganggalan kenceng bisa ngurangi intensitas kerja lan ningkatake efisiensi kerja, lan gampang dioperasikake, supaya luwih akeh lan luwih akeh. Puncak saka platform sing digunakake yaiku 5meters, sing digawe saka rong platform 2,5-mater, materi iku baja, lan ...

platform zlp 630 operasi platform / platform dilereni listrik

platform zlp 630 platform platformelectric operasi dilereni soko tugas
Platform zlp 630 operasi platform / platform diselidiki listrik Suspended Platform iku mesin konstruksi saka karya aerial ing engineering konstruksi. Tumindak ing instalasi tembok cangkem lan cleaning wall njaba. Keranjang nggantung iki minangka jinis peralatan kerja dhuwur sing anyar sing bisa ngganti panggung tradisional, ngurangi intensitas tenaga kerja, ningkatake efisiensi kerja lan bisa dienggo maneh. Pemanfaatan keranjang konstruksi wis mboko sithik dadi tren gedung gedhung gedhung, instalasi, pangopènan lan pambangunan gapura tembok tirai ...

desain anyar mini single person suspended working platform

Desain anyar mini single suspended work platform
Product Description ZLP250 platform sing digantung wong siji yaiku operasi listrik kanggo wong siji. Aluminium utawa baja digunakake cradle gondola karo pencegahan tiba lan dhuwur telas saka ngangkat. Wong siji iki nggunakake platform sing ditanggepi minangka kanggo inspeksi sementara lan pangopènan ing facades lan jinis liyane digunakake ing dhuwur. Iku ngangkat siji wong sing kerja ing dhuwur tanpa wates. Lan dirancang kanggo aplikasi entheng, kayata lukisan lan dekorasi, pemugaran, jointing lan ndandani, cleaning windows, etc ... Sing lengkap ...

akses jendhela cuci kocek akses ZLP500 platform karya munggah dhuwur

Personil Custom Aluminium Steel hoist Suspended Working Platform Hanging Scaffold Systems
Platform Work ZLP500 kanggo aplikasi sauntara kanggo ngangkat wong lan piranti sing digunakake - ing dhuwur sing tanpa wates. Model kasebut cocog karo aplikasi ringan kayata lukisan lan dekorasi, pemugaran, penyambungan lan ndandani, pembersih jendhela, lan liya-liyane. Sistem lengkap kalebu platform kerja sing dilengkapi karo rong roda listrik LTD lan roda pendukung, sing ditrapake kanthi tali kawat baja saka struktur penundaan. Sistem safety Kanggo njamin operasi aman tanpa bahaya kanggo personel, platform dipasang ...

personel aluminium baja khusus kerekan nggantungake platform gawe nggantung sistem scaffold

Bangunan jendhela cleaning dilereni akses ZLP500 platform dhuwur munggah karya
Pabrik Pabrik Aluminium Steel Pabrikan Penggantungan Platform Kerja Penggantung Sistem Perancah Spesifikasi Cepat Spesifikasi 1. Tinggi kerja yang bisa diatur 2. Panjang platform bisa disesuaikan 3. gampang dirakit, beroperasi & dipelihara 4. diaplikasikan secara luas 5. Platform ZLP yang digantung seri paling populer peralatan, diakoni minangka mesin climbing lan dekorasi. Iku ngganti scaffold tradisional lan akeh digunakake kanggo maintaing & reresik bangunan multi crita, njaba tembok konstruksi, lukisan, nginstal tembok kaca sandiworo lan liyane ...