[email protected] 0086-17317571902

2 bagean 500kg platform sing ditanggulangi kanthi bobot 3 jinis bobot

2 Bagian 500kg Suspended Working Platform Kanthi 3 Tiper Bobot
2 Bagian 500kg Suspended Access Platforms With 3 Types Counter Weight brand success ZLP Series suspended platform with unique top quality in field climbing and decorating machinery, which embody on excellent material, advanced design, manufacturing refined and good service. HAOKE ndadekake model sing paling komprehensif saka platform sing dilereni kanthi nggunakake paling akeh aplikasi ing China. Contone, platform khusus sing ditanggepi kanggo instalasi rodha elevator tingkat dhuwur; platform bledosan keamanan granary lan colliery; platform darmabakti kanggo bangunan dhuwur ...

single phase suspended wire rope platform 800 kg 1.8 kw, lifting speed 8 -10 m / min

Single Phase Dilatasi Kawat Kawat Platform 800 kg 1.8 kw, Pengangkatan Kecepatan 8 -10 m / min
Haase Building Machinery Equipment Co., Ltd. didirikan pada tahun 2005. Iku perusahaan teknologi tinggi sing khusus ing riset, pengembangan lan pabrikan Platform Suspended Angkasa, Hoist Material Konstruksi, Konstruksi Elevator, Tower Crane, Jack Gantry Lift, serta berbagai macam peralatan konstruksi. We are located in Shandong Gaotang county of China which is a hometown famous painting and ...

2 wong tali dilereni platform ZLP630 karo bobot counter bobot bobot

2 Person Rope Suspended Platform ZLP630 With Cast Iron Weight Bobot
2 Person Rope Digantung Platform ZLP630 Dengan Cast Iron Counter Berat SUCCESS merek ZLP Seri ditangguhkan platform karo kualitas paling unik ing bidang climbing lan dekorasi machinery, kang embody ing materi banget, desain canggih, manufaktur disempurnakan lan layanan apik. HAOKE ndadekake model sing paling komprehensif saka platform sing dilereni kanthi nggunakake paling akeh aplikasi ing China. Contone, platform khusus sing ditanggepi kanggo instalasi rodha elevator tingkat dhuwur; platform bledosan keamanan granary lan colliery; platform darmabakti kanggo bangunan dhuwur ...

7,5m aluminium digantung platform platform 1000kg karo siji phase, Platform gondola

7.5m Aluminium Suspended Rope Platform 1000KG Kanthi Single Phase, Platform Gondola
Aluminium 7.5m Rope Digantung Platform 1000KG Kanthi Single Phase SUCCESS merek ZLP Series dilereni platform kanthi kualitas sing unik ing lapangan climbing lan dekorasi machinery, kang embody ing materi banget, desain canggih, manufaktur disempurnakan lan layanan apik. HAOKE ndadekake model sing paling komprehensif saka platform sing dilereni kanthi nggunakake paling akeh aplikasi ing China. Contone, platform khusus sing ditanggepi kanggo instalasi rodha elevator bertingkat tinggi; platform bukti bledosan keamanan granary lan colliery; platform darmabakti kanggo menara bangunan menara kreteg; platform khusus ...

10m bertenaga aluminium tali suspended platform ZLP1000 siji phase 2 * 2.2kw

10M Powered Aluminium Rope Digantung Platform ZLP1000 Single Phase 2 * 2.2kw
10M Powered Aluminium Rope Digantung Platform ZLP1000 Single Phase 2 * 2.2kw Keterangan SUCCESS Bangunan Machinery Equipment Co, Ltd didirikan ing tahun 2005. Iku perusahaan teknologi dhuwur anjog khusus ing riset, pangembangan lan produsen Platform Suspended Electrical, Material Konstruksi Hoist, Konstruksi Elevator, Menara Kren, Jack Gantry Lift, serta berbagai macam peralatan konstruksi lainnya. We are located in Shandong Gaotang county of China which is a hometown famous painting and calligraphy. Kita bisa nyedhiyani ...

Seri ZLP ngeculake peralatan akses ZLP500 / ZLP630 / ZLP800 / ZLP1000

Akses ZLP Series Akses Akses Digantung ZLP500 / ZLP630 / ZLP800 / ZLP1000
ZLP500, ZLP800, ZLP1000 Quick Detail: 1. Model No .: ZLP500, ZLP630, ZLP800, ZLP1000 2. Merk Nama: HAOKE 3. Bahan: Baja / Aluminium 4. Penampilan: Spray Spray Painted / Hot Galvanized 5. Lifting Height: Maximum 300 Mts 6. Tegangan: 220V, 380V, 400V, 415V, 440V, 3-phase.50HZ / 60HZ Aplikasi: 1.Cleaning and maintaining the exterior wall of high-rise building. Nggawe, dekorasi lan nganyarake tembok njaba. 3. Proyek instalasi lan konstruksi liyane saka tembok njaba bangunan dhuwur ...

Peralatan aksesoris 10m baja / aluminium ditanggepi ZLP1000 Kanggo 3 wong sing digunakake

10m Steel / Aluminum Suspended Access Equipment ZLP1000 For 3 Person Working
10m Steel / Aluminum Suspended Access Equipment ZLP1000 For 3 Person Working SUCCESS brand ZLP Series suspended platform with unique top quality in field climbing and decorating machinery, which embody on excellent material, advanced design, manufacturing refined and good service. HAOKE ndadekake model sing paling komprehensif saka platform sing dilereni kanthi nggunakake paling akeh aplikasi ing China. Contone, platform khusus sing ditanggepi kanggo instalasi rodha elevator bertingkat tinggi; platform bukti bledosan keamanan granary lan colliery; platform darmabakti kanggo bangunan dhuwur ...

ZLP seri cradle platform galvanis / aluminium digantung panas kanggo lukisan tembok bangunan dhuwur-munggah, kaca cleaning

ZLP Series Hot Galvanized / Aluminium Suspended Platform Cradle Kanggo dhuwur-bangunan Building Wall Painting, Kaca Cleaning
ZLP Series Hot Galvanized / Aluminum Suspended Platform Cradle For high-rise Building Wall Painting, Glass Cleaning Company Pengenalan: kasuksesan didegaké ing 2005. Iki minangka perusahaan teknologi tinggi ndadékaké khusus ing riset, pangembangan lan produsen Platform Suspended Electrical, Material Konstruksi Hoist, Konstruksi Elevator, Menara Kren, Jack Gantry Lift, serta berbagai macam peralatan konstruksi lainnya. We are located in Shandong Gaotang county of China which is a hometown famous painting and calligraphy. Kita bisa ...

tali kawat listrik 2.kw LTD80 hoist motor kanggo tali dilantung platform ZLP800

tali kawat listrik 2.kw LTD80 hoist motor kanggo tali dilantung platform ZLP800
Platform suspensi ZLP nyedhiyakake platform kerja sing aman, luwih gampang lan luwih efisien kanggo buruh sampeyan. Padha becik kanggo plester, lukisan, ndandani, dekorasi, reresik, instalasi lift, muat bahan abot sing abot kanggo papan sing luwih dhuwur, lan liya-liyane. Iki uga akeh digunakake ing karya konstruksi tangki, jembatan, dam lan cerobong asep. Mesin platform sing ditanggulangi mbantu ningkatake efisiensi kerja, lan konstruksi cepet kanthi biaya suda. Bebarengan karo platform standar kita uga ngasilake Platform Khusus Suspended karo 90 °, 45 ° lan ...

traksi hoist kanggo platform sing digantung

traksi hoist kanggo platform sing digantung
traksi angkat kanggo platform sing ditanggepi Sertifikat: CE & ISO paling murah: 300USD / set Pengalaman perdagangan: 6 taun spesifikasi Kerekan kasusun saka mekanik mesin lan mekanisme retarding lan mekanisme tali nggulung. konfigurasi aplikasi LTD. hoist seri ditrapake ing platform digantung. Hoist digunakake kanggo nyurung platform kerja kanggo mundhut munggah utawa mudhun dening mekanisme retarding lan mekanisme tali angin. Penggantian seri LTD kami nduweni limiter kecepatan sentrifugal. Nalika daya dipotong, operator bisa mindhahake platform sing digantung kanthi manual. kenapa milih kita 1. manajer ...

kawat tali traksi angkat motor sing digantung platform

Wire rope traction hoist motor suspended working platform
Product Description PA mini electric rope hoist bisa digunakake ing pabrik, tambang, pertanian, listrik. Situs bangunan, dermaga lan gudang kanggo instalasi mesin, ngangkat kargo Ngirim lan mbongkar truk Pengangkat cilik iki ngangkat nganti MAX.1000kg, daya 110V utawa 220V siji tahap, bisa digunakake ing omah. Sampurna kanggo pangopènan pangreksan umum utawa aplikasi perbaikan mesin. Fitur Pengantar PA kawat listrik A.Steel listrik. Kualitas tali kabel B.High. C.Menarik tensile safety ...

kustom ngangkat hoist kanggo basket sing digantung

Suspended Platform Electric Motor Lifting Hoist
Gambaran Product Hoist, minangka bagean kunci platform sing ditanggepi, minangka mekanisme daya platform sing digunakake. Penumpang mengadopsi motor elektromagnetik sing nyopir motor fase tiga fase, nyopir mekanisme tali nyalur sawise deceleration saka gear cacing lan sepasang roda. Mekanisme mekanisme nyalur kabel utamané kasusun saka sepasang roda pacoban lan gear internal grooved. LTD63 <D50 hoist prinsip: Tali kawat kerja nuduhake wangun "α" ...

LTD 630/800/1000 hoist kanggo platform / gondola / cradle sing digantung

angkat kanggo platform sing ditanggepi
630/800/1000 Ldt Hoist Platform kerja sing ditanggepi bisa digunakake parapet lan bangunan sing rumit ing dhuwur sing beda. Platform kerja sing ditanggepi bisa dianggo parapet lan bangunan sing rumit ing dhuwur sing beda. Lan uga bisa nyediakake platform khusus kanggo memenuhi syarat sing beda-beda saka pelanggan 1. Panjang platform bisa disetel ing 1M-10M. 2. Dhuwur digunakake bisa disetel karo sampeyan perlu. 3. Tegangan bisa diatur karo kebutuhan sampeyan. 4. Bahan telu platform ...

platform suspensi platform 3 phase motor hoist

Suspended platform 3 phase motor electric platform hoist
Specifications 1. Building Building Lifting Platform Motor Hoist; 2.Model of hoist: LTD6.3 LTD8.0; 3.Net Bobot: 50kg; Pembungkus & pengiriman MOQ: 2 Pieces Packing: Ing kasus kayu, uga kita bisa ngatur kanggo sampeyan! Term Pembayaran: TT utawa L / C Kapabilitas Sumber: 6000 Piece per month Pangiriman Wektu: Bab 7 dina. Poin utama: 1. Max lifting height: 300m 2. Model utama: ZLP500, ZLP630, ZLP800 & ZLP1000; 3. Jenis: Dicet, panas galvanis, aluminium; 4. Tegangan: 220v / 380V / 415V 50 / 60HZ 3 phass; 5. Couterweight: Semen, semen karo tutup baja, bobot besi; 6. HS ...

panel kontrol standar internasional kanggo platform konstruksi

Panel kontrol standar internasional kanggo platform konstruksi
Gambaran Produk Panel kontrol stainless steel digunakake kanggo ngontrol pergerakan munggah lan mudhun saka platform sing digantung. Unsur utama dipasang ing piring terisolasi, lan saklar universal, lampu indikator daya, tombol wiwitan lan tombol stops darurat ditrapake ing panel. Appilications utama Gedung dhuwur: Hiasan lan konstruksi kanggo tembok njaba; instalasi tembok tirai lan komponen eksternal; Repairing, checking, maintenance and cleaning for wall exterior. Proyek skala gedhé: Konstruksi, ndandani lan pangopènan kanggo ...

kothak kontrol listrik kanggo platform sing digantung

kothak kontrol listrik kanggo platform sing digantung
A.Deskripsi 2018 desain anyar kothak kontrol listrik kanggo platform sing dileret Kothak kontrol listrik nganggo modus kontrol terpusat, digunakake komponen Schneider, jaminan kualitas. Sistem kontrol ngemot piranti proteksi otomatis otomatis kayata proteksi kebocoran, rem bantalan, rem sing diblokir lan lonceng peringatan liyane, aman lan dipercaya. Motor sing pin plug industri 8-pin bisa tahan bantal, anti-burn lan anti-creeping. Fitur B. 1) Struktur sederhana ing tipe linier, gampang di instalasi lan tetep. 2) Ngadopsi komponen merek misuwur ing donya ing bagean pneumatik, bagian listrik lan ...

ruangan listrik distribusi kothak ukuran kothak kontrol listrik kanggo gondola platform sing digantung

Ukuran Listrik Distribusi Listrik Outdoor Kotak Kontrol Listrik Kanggo Penggangguran Platform Gondola
A.Deskripsi Outdoor Listrik Distribusi Kotak Ukuran Listrik Kotak Kontrol Kanggo Suspended Platform Kerja Gondola Kotak kontrol listrik nganggo mode kontrol terpusat, digunakake komponen Schneider, jaminan kualitas. Sistem kontrol ngemot akeh piranti proteksi otomatis kaya protèktif kebocoran, rem darurat, watesan rem lan bebaya Bell etc, aman lan dipercaya. Motor sing pin plug industri 8-pin bisa tahan bantal, anti-burn lan anti-creeping. Fitur B. 1) Struktur sederhana ing tipe linier, gampang di instalasi lan tetep. 2) Ngadopsi komponen merek misuwur donya ing pneumatik ...

china pabrik india harga baja srp ditangguhkan tali platform untuk cleaning bangunan

Pabrik China pabrik India srp baja sing ditangguhkan kanggo lantai
Pabrik China India baja panggilingan baja srp ditanggepi platform kanggo reresik bangunan Platform suspensi sampurna kanggo bangunan teras konstruksi reresik, karya pangopènan lan dekorasi. Luwih saka 10 taun pengalaman produksi kanggo platform sing ditanggepi; 5 taun garansi kanggo gear saka hoist motor; 100% platform ditanggepi digawe ing pabrik kita; Ekspor menyang luwih saka 20 negara. India harga baja srp penggantian tali platform India harga baja srp penggantung tali platform: Bekerja platform. Nggunakake tabung baja Q235, Q215, kanthi galvanis panas ...

china ZLP seri terjangkau ZLP800 platform digantung kerja

tali kerja listrik zlp 630 platform dilereni
Product Description Aplikasi saka Affairable ZLP800 diluncurake platform diguyur Electric kita Terjangkau ZLP800 dilereni soko tugas platform iku machinery construction digunakake aerial digunakake kanggo tembok curtain nginstal lan njaba tembok ngresiki. Prodhuk iki cocok kanggo plester, veneering, lukisan, cleaning and maintenance gedung dhuwur lan uga bisa diterapake ing proyek konstruksi tank, jembatan, bendungan, lan liya-liyane. Minangka panggantos kanggo perancah tradisional, ZLP800 Affordable kami bisa digunakake bola-bali mbantu ngurangi tenaga ...

Platform Listrik China Ditangguhkan

Platform Listrik China Ditangguhkan
Platform digantung utamane yaiku dening mekanisme penundaan, hoist, kunci pengaman, kotak kontrol listrik, platform kerja. Strukturé cukup lan gampang dioperasi. Bisa dadi pasokan lan disassembly accroding kanggo kabutuhan nyata. Platform ditanggepi utamané digunakake kanggo refurbishment, hiasan, reresik lan pangopènan bangunan konstruksi dhuwur. Platform Suspended elektrik utamané dipigunakaké ing aspek-aspek ing ngisor iki: 1. pangopènan sanés lan panyucian bangunan gedhé. 2. Panutupan inspeksi lan pangopènan tangki ukuran gedhe, cerobong asep, dams, kreteg lan derricks. 3.welding, cleaning and painting of ...