[email protected] 0086-17317571902

10m 800kg disurung perancah sistem aluminium alloy kanthi ngangkat dhuwur 300m

10m 800kg Suspended Sistem Perancah Aluminium Alloy Kanthi Ngangkat Dhuwur 300m
10m 800kg Suspended sistem perancah aluminium alloy dengan mengangkat ketinggian 300m Keterangan: Cepat Detail: 1. Model No .: ZLP800 2. Merek Nama: SUCCESS 3. Bahan: Baja / Aluminium alloy 4. Penampilan: Aluminium 5. Kapasitas Loading: 800 KG 6 : Ngangkat Height: Maksimum 300 Mts 7. Kecepatan rotasi motor (r / min): 1420 Aplikasi 1.Cleaning lan njaga tembok exterior saka bangunan dhuwur munggah. Nggawe, dekorasi lan nganyarake tembok njaba. 3. Proyek instalasi lan konstruksi liyane saka tembok njaba bangunan dhuwur. 4. Aerial ...

2 bagean 500kg platform sing ditanggulangi kanthi bobot 3 jinis bobot

2 Bagian 500kg Suspended Working Platform Kanthi 3 Tiper Bobot
2 Bagian 500kg Suspended Access Platforms With 3 Types Counter Weight brand success ZLP Series suspended platform with unique top quality in field climbing and decorating machinery, which embody on excellent material, advanced design, manufacturing refined and good service. HAOKE ndadekake model sing paling komprehensif saka platform sing dilereni kanthi nggunakake paling akeh aplikasi ing China. Contone, platform khusus sing ditanggepi kanggo instalasi rodha elevator tingkat dhuwur; platform bledosan keamanan granary lan colliery; platform darmabakti kanggo bangunan dhuwur ...

jendhela reresik ZLP630 tali suspend platform gondola cradle karo kerekan LTD6.3

Jendela Pembersihan ZLP630 Rope Digantung Platform Gondola Cradle Dengan Hoist LTD6.3
Rincian Produk Cleaning Window ZLP630 Rope Suspended Platform / Cradle / Gondola With Hoist LTD6.3 Cepat Detail: 1. Model No .: ZLP630 2. Merk Nama: HAOKE 3. Bahan: Baja / Aluminium 4. Penampilan: Spray Spray Painted / Hot Galvanized 5. Kapasitas Pemuatan: 630 KG 6. Lifting Tinggi: Maksimum 300 Mts 7. Counterweight: Konkrit, Konkrit dengan tutup baja, Spesifikasi Besi Keuntungan Kompetitif 1. Sungguh-sungguh menjamin keamanan nyawa sak Aerial digunakake Kunci safety nyepetake tali baja langsung sawise dilereni soko tugas platform ...

single phase suspended wire rope platform 800 kg 1.8 kw, lifting speed 8 -10 m / min

Single Phase Dilatasi Kawat Kawat Platform 800 kg 1.8 kw, Pengangkatan Kecepatan 8 -10 m / min
Haase Building Machinery Equipment Co., Ltd. didirikan pada tahun 2005. Iku perusahaan teknologi tinggi sing khusus ing riset, pengembangan lan pabrikan Platform Suspended Angkasa, Hoist Material Konstruksi, Konstruksi Elevator, Tower Crane, Jack Gantry Lift, serta berbagai macam peralatan konstruksi. We are located in Shandong Gaotang county of China which is a hometown famous painting and ...

dilapisi aluminium dilapisi kabel tali platform 500kg / 630kg / 800kg / 1000kg

Roda Aluminium Dilindungi Kawat Kabel 500kg / 630kg / 800kg / 1000kg
Dilengkapi aluminium digantung kabel tali kawat Platform 500kg / 630kg / 800kg / 1000kg Keterangan: Keunggulan kompetitif: 1.Absolutely menjamin keamanan urip sak Aerial digunakake Kunci safety nyepetake tali baja langsung sawise platform digantung tilts utawa tali baja slip metu saka hoist; Sistem kontrol dirancang kanthi proteksi bocor, proteksi over-heat, proteksi overload saiki lan stop brake; Kawat tali baja kualitas apik, tali safety lan kabel. 2. Performa stabil: ngunggahake lan ngisor mudhun lancar 3. Desain modular. Gampang ...

tali gantung 6 meter kanthi cepet digantung platform gondola kanthi overhang balok

Kuat 6 Meter Tali Digantung Platform Gondola Kanthi Beam Overhang
Kuat 6 Meter Tali Digantung Platform Gondola Dengan Beam Overhang Keterangan: Detail Cepat: 1. Model No .: ZLP630 2. Merk Nama: HAOKE 3. Bahan: Baja / Aluminium 4. Penampilan: Spray Spray Painted / Hot Galvanized 5. Kapasitas Loading: 630 KG 6. Ngangkat Tinggi: Maksimum 300 Mts 7. Kembung: Beton, Beton karo tutup baja, Besi 8. Diameter baja kawat tali: Parameter teknis 8.3mm Keunggulan Kompetitif: 1. Saling njamin keamanan nyawa nalika Aerial digunakake Kunci keamanan nyepetake baja tali langsung ...

2 wong tali dilereni platform ZLP630 karo bobot counter bobot bobot

2 Person Rope Suspended Platform ZLP630 With Cast Iron Weight Bobot
2 Person Rope Digantung Platform ZLP630 Dengan Cast Iron Counter Berat SUCCESS merek ZLP Seri ditangguhkan platform karo kualitas paling unik ing bidang climbing lan dekorasi machinery, kang embody ing materi banget, desain canggih, manufaktur disempurnakan lan layanan apik. HAOKE ndadekake model sing paling komprehensif saka platform sing dilereni kanthi nggunakake paling akeh aplikasi ing China. Contone, platform khusus sing ditanggepi kanggo instalasi rodha elevator tingkat dhuwur; platform bledosan keamanan granary lan colliery; platform darmabakti kanggo bangunan dhuwur ...

7,5m aluminium digantung platform platform 1000kg karo siji phase, Platform gondola

7.5m Aluminium Suspended Rope Platform 1000KG Kanthi Single Phase, Platform Gondola
Aluminium 7.5m Rope Digantung Platform 1000KG Kanthi Single Phase SUCCESS merek ZLP Series dilereni platform kanthi kualitas sing unik ing lapangan climbing lan dekorasi machinery, kang embody ing materi banget, desain canggih, manufaktur disempurnakan lan layanan apik. HAOKE ndadekake model sing paling komprehensif saka platform sing dilereni kanthi nggunakake paling akeh aplikasi ing China. Contone, platform khusus sing ditanggepi kanggo instalasi rodha elevator bertingkat tinggi; platform bukti bledosan keamanan granary lan colliery; platform darmabakti kanggo menara bangunan menara kreteg; platform khusus ...

10m bertenaga aluminium tali suspended platform ZLP1000 siji phase 2 * 2.2kw

10M Powered Aluminium Rope Digantung Platform ZLP1000 Single Phase 2 * 2.2kw
10M Powered Aluminium Rope Digantung Platform ZLP1000 Single Phase 2 * 2.2kw Keterangan SUCCESS Bangunan Machinery Equipment Co, Ltd didirikan ing tahun 2005. Iku perusahaan teknologi dhuwur anjog khusus ing riset, pangembangan lan produsen Platform Suspended Electrical, Material Konstruksi Hoist, Konstruksi Elevator, Menara Kren, Jack Gantry Lift, serta berbagai macam peralatan konstruksi lainnya. We are located in Shandong Gaotang county of China which is a hometown famous painting and calligraphy. Kita bisa nyedhiyani ...

3 phase rope suspended platform hot galvanized 7.5m zlp800a for wall painting

3 Fase Rope Suspended Platform Panas Galvanized 7.5m Zlp800a Kanggo Dinding Painting
415V / 50HZ / 3 Phase Hot Galvanized 7.5M ZLP800A Rope Suspended Platform Kanggo Dinding Lukisan SUCCESS wis melu ing manufaktur Rope Suspended Platform luwih saka 14 taun. Platform tali Haoke diprodhuksi tali digawe saka bahan mentah kelas dhuwur lan teknologi anyar. Platform kasebut diwenehake kanthi bener dening para ahli profesional. Amarga fitur kayata kekiatan lan kekokohan, prodhuk sing ditawarake banget banget dening klien larang. Loro-lorone, macem-macem ana sing kasedhiya ing macem-macem ukuran ...

tali kawat listrik 2.kw LTD80 hoist motor kanggo tali dilantung platform ZLP800

tali kawat listrik 2.kw LTD80 hoist motor kanggo tali dilantung platform ZLP800
Platform suspensi ZLP nyedhiyakake platform kerja sing aman, luwih gampang lan luwih efisien kanggo buruh sampeyan. Padha becik kanggo plester, lukisan, ndandani, dekorasi, reresik, instalasi lift, muat bahan abot sing abot kanggo papan sing luwih dhuwur, lan liya-liyane. Iki uga akeh digunakake ing karya konstruksi tangki, jembatan, dam lan cerobong asep. Mesin platform sing ditanggulangi mbantu ningkatake efisiensi kerja, lan konstruksi cepet kanthi biaya suda. Bebarengan karo platform standar kita uga ngasilake Platform Khusus Suspended karo 90 °, 45 ° lan ...

kawat tali traksi angkat motor sing digantung platform

Wire rope traction hoist motor suspended working platform
Product Description PA mini electric rope hoist bisa digunakake ing pabrik, tambang, pertanian, listrik. Situs bangunan, dermaga lan gudang kanggo instalasi mesin, ngangkat kargo Ngirim lan mbongkar truk Pengangkat cilik iki ngangkat nganti MAX.1000kg, daya 110V utawa 220V siji tahap, bisa digunakake ing omah. Sampurna kanggo pangopènan pangreksan umum utawa aplikasi perbaikan mesin. Fitur Pengantar PA kawat listrik A.Steel listrik. Kualitas tali kabel B.High. C.Menarik tensile safety ...

dhuwur bangunan bangunan jendhela piranti reresik kanggo suspended kawat tali platform

ZLP 630 tali gantung sistem gondola platform
Prinsip-Prinsip Kerja Parameter: Platform kasebut didorong dening kerekan listrik lan tali kabel, mlaku tumuju bangunan bangunan nalika mekanisme penundaan didhekake ing bangunan utawa struktur. Layanan lan Aplikasi: Platform ZLP Suspended Platform belongs kanggo mesin konstruksi dhuwur-munggah, utamané digunakake kanggo nginstal tembok curtain, cleaning facade utawa karya liyane kayata plester pulp, veneer, pelapis cat, cat minyak, utawa pembersihan lan perawatan, dll, bisa uga digunakake kanggo tangki gedhe, jembatan, dam lan operasi konstruksi liyane. Ndhuwur ...

dilapisi aluminium dilapisi kabel tali platform 500kg / 630kg / 800kg / 1000kg

CE Diluluskan ZLP Series Dilantung Kawat Kawat Platform ZLP500, ZLP630, ZLP800, ZLP1000
Keunggulan sing kuwat 1. Amanake njamin safety urip sajrone Aerial working Kunci kunci nyepetake tali baja kanthi cepet sawise platform sing ditanggepi utawa tali baja metu saka hoist; Sistem kontrol elektro dirancang karo proteksi bocor, proteksi over-heat, proteksi overload panas lan stop tandha; Kawat tali baja kualitas apik, tali safety lan kabel. 2. Performa stabil: ngunggahake lan ngisor mudhun lancar 3. Desain modular. Gampang kanggo mbongkar, ngumpulake operasi lan njaga. 4. Ngangkat dhuwur bisa diatur miturut ...

ce diluluskan zlp seri dilas kawat tali platform zlp500, zlp630, zlp800, zlp1000

1.8KW ZLP800 Angkat listrik angkat dhuwur sing ngangkat tali sing ditanggepi kanggo konstruksi
Deskripsi SUCCESS yaiku salah sawijining perusahaan teknologi tinggi sing ana ing manufaktur, layanan pemasaran & teknis Platform Suspended Electrical, Hoist Material Konstruksi, Elevator Konstruksi, Crane Menara, BMU Gondola, Jack Gantry Lift, dan peralatan konstruksi lainnya. SUKSES mbayar sing apik dening ISO 9001 lan prodhuk-prodhuk kita sijine CE. Aplikasi: 1. Bangunan gedhé: Dekorasi, konstruksi kanggo tembok njaba, instalasi tembok tirai lan komponen eksternal, ndandani, mriksa, pangopènan lan pangopènan kanggo tembok njaba; 2. Proyek gedhe-skala: konstruksi, ndandani lan pangopènan kanggo tangki gedhe, cerobong asep, dams, jembatan, ...

genggaman listrik tali gondola kabel zlp500 semprot cat platform yang ditangguhkan

Mesin Pembersih Jendela nggedhekake platformgondolascaffolding
Product Description Zlp series suspended platform yaiku mesin dekorasi anyar, kang bisa ngurangi perancah tradisional lan wis digunakake ing pirang-pirang aspek, kayata njaba tembok njaba, dekorasi, cleaning kaca, bangunan kapal, konstruksi konkrit, perawatan cerobong asep lan ndandani .Uga teknologi wis diwasa, panggunaan platform pangganggalan kenceng bisa ngurangi intensitas kerja lan ningkatake efisiensi kerja, lan gampang dioperasikake, supaya luwih akeh lan luwih akeh. Puncak saka platform sing digunakake yaiku 5meters, sing digawe saka rong platform 2,5-mater, materi iku baja, lan ...

alat binaan bangunan 630kg platform kerja sing dilereni nganggo tali kawat

China ZLP seri Terjangkau ZLP800 platform digantung operasi
Pinggir utama kanggo ZLP630 dilereni platform 1. Platform kerja, mekanisme penundaan Kanthi baja galvanis panas, mekanisme penangguhan migunakake tabung 80 * 80,70 * 70 persegi, ketebalan 3,75 mm, gerbang ngarep lan mburi yaiku ketebalan 2.35mm, gurder tengah 2,46 mm, ketebalan platform sing digunakake yaiku 2.2mm. 2. Hoist Kanthi motor misuwur, torsi rem gedhe, anti clamping device, nalika tali diapit, cincin sing nggeret, motor mandheg, supaya faktor safety ditingkatake, biaya pangopènan hoist dikurangi . Lubrication ...

CE ZLP 630 Electric berkualitas tinggi baja kabel tali suspended platform cradle

CE ZLP 630 Electric berkualitas tinggi baja kabel tali suspended platform cradle
Aplikasi Aplikasi ZLP seri Suspended Platform belongs kanggo mesin konstruksi dhuwur-munggah, utamané digunakake kanggo nginstal tembok empuk, cleaning facade utawa karya liyane kayata plester pulp, veneer, lapisan cat, cat minyak, utawa reresik lan pangopènan, etc. digunakake kanggo tangki gedhe, jembatan, dam lan operasi konstruksi liyane. Ndhuwur kabeh. Platform HUIYANG bisa ningkatake efisiensi, kanthi operasi sing prasaja lan fleksibel, transfer gampang, trep lan praktis, aman lan dipercaya. Prinsip Kerja: Platform diketori dening listrik ...

Rol Kabel Konstruksi ISO CE ZLP Platform yang Digantung Untuk Bangunan Naik Tinggi

Rol Kabel Konstruksi ISO CE ZLP Platform yang Digantung Untuk Bangunan Naik Tinggi
Platform digantung utamane yaiku dening mekanisme penundaan, hoist, kunci safety, kothak kontrol listrik, platform kerja, tali kawat baja, tali safety, kabel, bobot. Aksesoris liyane kayata: palu berat, remot, bolongan lan kacang-kacangan, casters, etc Fitur Utama Strukturé cukup lan gampang operate.It bisa dadi pasokan lan disassembly accroding kanggo kabutuhan aktual. Platform ditanggepi utamané digunakake kanggo refurbishment, dekorasi , reresik lan pangopènan bangunan dhuwur. Details ringkas Model Number: ZLP250 / 500/630/800/1000 Nama: Suspended Platform Material: baja dicat, panas dicelup galvanis, aluminium Nilai beban: 250kg / 500kg / 630kg / 800kg / 1000kg ...

100m steel wire rope, aluminium 800kg ZLP 800 Aerial suspended platform with hot galvanized

100m steel wire rope, aluminium 800kg ZLP 800 Aerial suspended platform with hot galvanized
Rincian Cepat Model Nomor: ZLP800 Lift Mekanisme: Angkat Lift Lift Drive / Actuation: Listrik Motor Daya: 2 * 1.8kw Rated Loading Kapasitas: 800kg Min. Ngangkat Dhuwur: 20m Maks. Lifting Height: 200m Tabel Ukuran: 0.69m * 7.5m Keseluruhan Ukuran: 0.69m * 7.5m Berat: 800kg Sertifikasi: CE ISO9001 Jaminan: 1 Tahun Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo machinery layanan jaban rangkah : 800kg dilarang Platform Warna: Kebutuhan pelanggan Kawat tali: 4 * 31w + NF-8.3 Hoister: LTD80 Platform: 0.69m * 7.5m Kunci keamanan: anti-miring Dibuat: 800kg Tinggi kerja: 100m ...