[email protected] 0086-17317571902

tali safetyable dilindhungi platform ZLP500 kanthi kapasitas 500kg

Moveable Safety Rope Digantung Platform ZLP500 Kanthi Rated Kapasitas 500KG
Rincian Produk Deskripsi Moveable Aman Rope Digantung Platform ZLP500 Kanthi Rated Kapasitas 500KG Pabrik kita: SUCCESS didegaké ing 2005. Iku perusahaan teknologi dhuwur anjog khusus ing riset, pangembangan lan produsen platform diliren listrik, bangunan hoist lan macem-macem jinis konstruksi liyane peralatan. Produk kami karo kualitas profesional, rega competitive lan pengiriman cepet. Kita bisa nggawe kustomisasi miturut syarat sampeyan. Aplikasi: 1.Cleaning lan njaga tembok njaba bangunan dhuwur. 2.Painting, dekorasi lan refurbishing saka tembok njaba ...

single phase suspended wire rope platform 800 kg 1.8 kw, lifting speed 8 -10 m / min

Single Phase Dilatasi Kawat Kawat Platform 800 kg 1.8 kw, Pengangkatan Kecepatan 8 -10 m / min
Haase Building Machinery Equipment Co., Ltd. didirikan pada tahun 2005. Iku perusahaan teknologi tinggi sing khusus ing riset, pengembangan lan pabrikan Platform Suspended Angkasa, Hoist Material Konstruksi, Konstruksi Elevator, Tower Crane, Jack Gantry Lift, serta berbagai macam peralatan konstruksi. We are located in Shandong Gaotang county of China which is a hometown famous painting and ...

10m bertenaga aluminium tali suspended platform ZLP1000 siji phase 2 * 2.2kw

10M Powered Aluminium Rope Digantung Platform ZLP1000 Single Phase 2 * 2.2kw
10M Powered Aluminium Rope Digantung Platform ZLP1000 Single Phase 2 * 2.2kw Keterangan SUCCESS Bangunan Machinery Equipment Co, Ltd didirikan ing tahun 2005. Iku perusahaan teknologi dhuwur anjog khusus ing riset, pangembangan lan produsen Platform Suspended Electrical, Material Konstruksi Hoist, Konstruksi Elevator, Menara Kren, Jack Gantry Lift, serta berbagai macam peralatan konstruksi lainnya. We are located in Shandong Gaotang county of China which is a hometown famous painting and calligraphy. Kita bisa nyedhiyani ...

ZLP500 aerial suspended platform cradle construction equipment for exterior wall

ZLP500 Aerial Suspended Platform Cradle Construction Equipment For Exterior Wall
Rincian Produk ZLP500 Aerial Suspended Platform Cradle Construction Equipment For Exterior Wall Pabrik kita: sukses didegaké ing 2005. Iku perusahaan teknologi dhuwur anjog khusus ing riset, pangembangan lan produsen platform diliren listrik, bangunan hoist lan macem-macem jinis konstruksi liyane peralatan. Produk kami karo kualitas profesional, rega competitive lan pengiriman cepet. Kita bisa nggawe kustomisasi miturut syarat sampeyan. Aplikasi: 1. Nggawe lan pangopènan tembok njaba saka bangunan dhuwur. 2. Lukisan, dekorasi lan ...

ZLP seri cradle platform galvanis / aluminium digantung panas kanggo lukisan tembok bangunan dhuwur-munggah, kaca cleaning

ZLP Series Hot Galvanized / Aluminium Suspended Platform Cradle Kanggo dhuwur-bangunan Building Wall Painting, Kaca Cleaning
ZLP Series Hot Galvanized / Aluminum Suspended Platform Cradle For high-rise Building Wall Painting, Glass Cleaning Company Pengenalan: kasuksesan didegaké ing 2005. Iki minangka perusahaan teknologi tinggi ndadékaké khusus ing riset, pangembangan lan produsen Platform Suspended Electrical, Material Konstruksi Hoist, Konstruksi Elevator, Menara Kren, Jack Gantry Lift, serta berbagai macam peralatan konstruksi lainnya. We are located in Shandong Gaotang county of China which is a hometown famous painting and calligraphy. Kita bisa ...

bongkahan dasar baja / aluminium, 630kg peralatan akses sing diblokir

Baja / Aluminium Suspended Platform Cradle, 630kg Suspended Access Equipment
Produsen Cina 630kg Pabrik Cina ZLP630 papan perancah bertingkat dengan harga paling apik ZLP630 Electric Suspended Platform ZLP seri sing dilereni soko platform belongs kanggo climbing lan machinery dekorasi didhukung listrik, utamané digunakake kanggo dekorasi, njaga lan ngresiki fasad bangunan tingkat dhuwur lan konstruksi njaba kayata semen lapisan, veneering, lukisan, nginstal tembok tirai kaca, lukisan, uga cleaning and Maintenance. Uga bisa digunakake kanggo ngoperasikake kapal-kapal gedhe lan jembatan, dams, dsb. Description: 1. Komponen Utama: Platform, Mekanisme Suspensi, Kerekan, Kunci Keamanan, Sistem Pengendalian Listrik, Steel Wire ...

kustom ngangkat hoist kanggo basket sing digantung

Suspended Platform Electric Motor Lifting Hoist
Gambaran Product Hoist, minangka bagean kunci platform sing ditanggepi, minangka mekanisme daya platform sing digunakake. Penumpang mengadopsi motor elektromagnetik sing nyopir motor fase tiga fase, nyopir mekanisme tali nyalur sawise deceleration saka gear cacing lan sepasang roda. Mekanisme mekanisme nyalur kabel utamané kasusun saka sepasang roda pacoban lan gear internal grooved. LTD63 <D50 hoist prinsip: Tali kawat kerja nuduhake wangun "α" ...

panel kontrol standar internasional kanggo platform konstruksi

Panel kontrol standar internasional kanggo platform konstruksi
Gambaran Produk Panel kontrol stainless steel digunakake kanggo ngontrol pergerakan munggah lan mudhun saka platform sing digantung. Unsur utama dipasang ing piring terisolasi, lan saklar universal, lampu indikator daya, tombol wiwitan lan tombol stops darurat ditrapake ing panel. Appilications utama Gedung dhuwur: Hiasan lan konstruksi kanggo tembok njaba; instalasi tembok tirai lan komponen eksternal; Repairing, checking, maintenance and cleaning for wall exterior. Proyek skala gedhé: Konstruksi, ndandani lan pangopènan kanggo ...

sedheng rega bubuk ditutupi zlp 630/800/1000 platform sing ditanggepi

Dhuwit wêdakakêt murah dilapisi zlp 630/800/1000 platform sing ditanggepi
Product Description ZLP series suspended gondola becik kanggo bangunan konstruksi teras, dekorasi, reresik lan pangopènan. Uga digunakake sacara luas ing elevator instalasi, kapal lan ndandani, lan ing area liyane kayata tangki, jembatan, embankment lan cerobong asep. Seri ZLP platform demontable nyedhiyakake buruh luwih aman, luwih gampang lan luwih efisien akses platform. Produk Parameters Test Equipment Kabeh platform sing dilereni soko tugas kita kudu nembus tes ketat lan standar nalika produksi. Kita duwe kabeh laporan test sing perlu kanggo njamin ...

zlp630 ditindih platform / ayunan panggung utawa Advertisement

ZLP630 Suspended Platform / Swing Tahap utawa Advertisement
Breif introduction ZLP630 Suspended Platform / Swing Stage (CE / ISO Standard) Kauntungan: 1) Panjang platform bisa diatur. 2) Khusus platform bisa dirancang lan digawe miturut syarat tartamtu. 3) Bahan platform bisa dipilih: a. Kualitas baja b. Aluminium alloy 4) dhuwur digunakake bisa diatur. 5) Tegangan lan frekuensi bisa disetel menyang standar negara sing beda-beda. (220V-440V / 50Hz-60Hz) 6) Prasaja & fleksibel, gampang ngalih & operate, aman & dipercaya. 7) ...

100m 200m nyewa platform sementara sing ditanggepi

ZLP630 ZLP800 ZLP1000 electric andamios colgantes, hanging scaffolding, platform rope suspended
100m 200m Hire Platform Platform Suspended minangka alternatif kanggo perancah tradisional, ngurangi intensitas tenaga kerja lan ningkatake efisiensi kerja, lan peralatan operasi anyar sing anyar bisa digunakake. Saiki, panggunaan gedung gondola wis dadi tren, wis diakoni sacara wiyar ing pambangunan gedung-gedung gedhung gedhung gedhung gedhung dhuwur, lan instalasi tembok tiris, konstruksi lan pangopènan isolasi njaba sing resik lan operasi liya-dhuwur liyané. Ing wektu sing padha bisa digunakake ...

zlp800 baja listrik sing dilereni platform kerja tali

Dicata Aluminium Suspended Kawat Kawat Platform 500kg 630kg 800kg 1000kg
Ana rong bahan baja sing dilereni babagan platform: tali baja dicithak lan baja galvanis panas. Baja galvanis panas nduweni fungsi antikorrosif sing luwih apik tinimbang baja dicet. Beban kapasitas ZLP800 yaiku 800kg. Ukuran platform yaiku 7500 * 690 * 1180. Ukuran platform iku luwes lan miturut syarat sampeyan. Product Details ZLP800 Steel Standing Tahan Kerja Work Platform Description Ada rong bahan baja digantung platform karya tali: dicet baja lan baja galvanizing panas. Baja galvanis panas ...

aman tahan aerial platform dilereni kanggo dekorasi

Aman Durable Aerial Suspended Platform kanggo Dekorasi
Platform Product Suspended platform minangka piranti sing becik kanggo konstruksi, dekorasi, cleaning lan maintenance, lan uga akeh digunakake ing instalasi elevator, galangan kapal, tangki gedhe, jembatan, embankment lan cerobong asep. Nyedhiyakake akses platform sing luwih aman, luwih gampang lan luwih efisien. Dekorasi lan mbangun tembok njaba gedhung gedhung sing gedhé Repairing, checking, maintenance lan cleaning kanggo tembok njaba saka bangunan dhuwur. Konstruksi, ndandani lan pangopènan kanggo proyèk ukuran gedhe kayata tangki gedhe, cerobong asep, bendungan & jembatan. Welding, ...

platform zlp 630 operasi platform / platform dilereni listrik

platform zlp 630 platform platformelectric operasi dilereni soko tugas
Platform zlp 630 operasi platform / platform diselidiki listrik Suspended Platform iku mesin konstruksi saka karya aerial ing engineering konstruksi. Tumindak ing instalasi tembok cangkem lan cleaning wall njaba. Keranjang nggantung iki minangka jinis peralatan kerja dhuwur sing anyar sing bisa ngganti panggung tradisional, ngurangi intensitas tenaga kerja, ningkatake efisiensi kerja lan bisa dienggo maneh. Pemanfaatan keranjang konstruksi wis mboko sithik dadi tren gedung gedhung gedhung, instalasi, pangopènan lan pambangunan gapura tembok tirai ...

personel aluminium baja khusus kerekan nggantungake platform gawe nggantung sistem scaffold

Bangunan jendhela cleaning dilereni akses ZLP500 platform dhuwur munggah karya
Pabrik Pabrik Aluminium Steel Pabrikan Penggantungan Platform Kerja Penggantung Sistem Perancah Spesifikasi Cepat Spesifikasi 1. Tinggi kerja yang bisa diatur 2. Panjang platform bisa disesuaikan 3. gampang dirakit, beroperasi & dipelihara 4. diaplikasikan secara luas 5. Platform ZLP yang digantung seri paling populer peralatan, diakoni minangka mesin climbing lan dekorasi. Iku ngganti scaffold tradisional lan akeh digunakake kanggo maintaing & reresik bangunan multi crita, njaba tembok konstruksi, lukisan, nginstal tembok kaca sandiworo lan liyane ...