[email protected] 0086-17317571902

tali kawat listrik 2.kw LTD80 hoist motor kanggo tali dilantung platform ZLP800

tali kawat listrik 2.kw LTD80 hoist motor kanggo tali dilantung platform ZLP800
Platform suspensi ZLP nyedhiyakake platform kerja sing aman, luwih gampang lan luwih efisien kanggo buruh sampeyan. Padha becik kanggo plester, lukisan, ndandani, dekorasi, reresik, instalasi lift, muat bahan abot sing abot kanggo papan sing luwih dhuwur, lan liya-liyane. Iki uga akeh digunakake ing karya konstruksi tangki, jembatan, dam lan cerobong asep. Mesin platform sing ditanggulangi mbantu ningkatake efisiensi kerja, lan konstruksi cepet kanthi biaya suda. Bebarengan karo platform standar kita uga ngasilake Platform Khusus Suspended karo 90 °, 45 ° lan ...

100m 200m nyewa platform sementara sing ditanggepi

ZLP630 ZLP800 ZLP1000 electric andamios colgantes, hanging scaffolding, platform rope suspended
100m 200m Hire Platform Platform Suspended minangka alternatif kanggo perancah tradisional, ngurangi intensitas tenaga kerja lan ningkatake efisiensi kerja, lan peralatan operasi anyar sing anyar bisa digunakake. Saiki, panggunaan gedung gondola wis dadi tren, wis diakoni sacara wiyar ing pambangunan gedung-gedung gedhung gedhung gedhung gedhung dhuwur, lan instalasi tembok tiris, konstruksi lan pangopènan isolasi njaba sing resik lan operasi liya-dhuwur liyané. Ing wektu sing padha bisa digunakake ...

tali digantung platform zip630 zip800

100m 200m Hire Temporary Suspended Platform
Piranti Platform (1) Platform Platform yaiku papan kerja, kalebu balustrade dhuwur, balustrade sing kurang, piring ngisor, dek rakitan sing dipasang kanthi baut. (2) mekanisme angkat Hoist yaiku motor platform sing dilereni, diadopsi prinsip pendakian listrik. Hoist diketokake dening regenerative braking lan motor fase asynchronous telu, diwiwiti liwat turbin & cacing lan gear reducer, karo climbing tali baja, hoist gumantung munggah lan mudhun ngisor tali, supaya tetep munggah lan mudhun platform. (3) Kunci Keamanan ...

digantungake Mast Climbing Work Platform 630kg Window Cleaning Gondola

CE disetujui ZLP800 suspensi platformelektrik panggung cradlegondolaswing
ZLP630 Bekerja Suspended Platform 630kg jendhela gondola pangecualian Gambaran Suspended Platform minangka jinis Tempelan diinstal Akses Akses Suspended, uga dikenal minangka Temporary Akses Peralatan, punika obyek sing baja entheng utawa aluminium digawe saged nggawa wong menyang dhuwur tartamtu supaya kanggo nggampangake karya aerial, kayata pangopènan, dekorasi, cleaning, etc. Iku gampang kanggo operasi, fleksibel kanggo mindhah, dipercaya ing safety. Kejabi, ora perlu mbangun scaffolding ing konstruksi, efisiensi bakal ...

akses jendhela cuci kocek akses ZLP500 platform karya munggah dhuwur

Personil Custom Aluminium Steel hoist Suspended Working Platform Hanging Scaffold Systems
Platform Work ZLP500 kanggo aplikasi sauntara kanggo ngangkat wong lan piranti sing digunakake - ing dhuwur sing tanpa wates. Model kasebut cocog karo aplikasi ringan kayata lukisan lan dekorasi, pemugaran, penyambungan lan ndandani, pembersih jendhela, lan liya-liyane. Sistem lengkap kalebu platform kerja sing dilengkapi karo rong roda listrik LTD lan roda pendukung, sing ditrapake kanthi tali kawat baja saka struktur penundaan. Sistem safety Kanggo njamin operasi aman tanpa bahaya kanggo personel, platform dipasang ...

platform karya tempel sing bisa ditrapake kanthi gampang kanggo elevator nginstal / ndandani kapal

construction cradle zlp630 suspended working platform used for window cleaning
1. Aplikasi: ZLP seri diinstal piranti aksesoris sing dilereni soko sementara minangka peralatan sing becik kanggo mbangun bangunan, dekorasi, cleaning and maintenance. Lan uga akeh digunakake ing nginstal elevator, kapal lan ndandani, utawa ing karya liyane kayata tank ukuran, jembatan, embankment lan cerobong asep. Iku gampang kanggo operasi, fleksibel kanggo obah, dipercaya ing safety. Kejabi, ora perlu mbangun perancah ing konstruksi, efisiensi bakal dipromosikan lan biaya bakal dikurangi. Mulane, ZLP ...