[email protected] 0086-17317571902

jendhela reresik ZLP630 tali suspend platform gondola cradle karo kerekan LTD6.3

Jendela Pembersihan ZLP630 Rope Digantung Platform Gondola Cradle Dengan Hoist LTD6.3
Rincian Produk Cleaning Window ZLP630 Rope Suspended Platform / Cradle / Gondola With Hoist LTD6.3 Cepat Detail: 1. Model No .: ZLP630 2. Merk Nama: HAOKE 3. Bahan: Baja / Aluminium 4. Penampilan: Spray Spray Painted / Hot Galvanized 5. Kapasitas Pemuatan: 630 KG 6. Lifting Tinggi: Maksimum 300 Mts 7. Counterweight: Konkrit, Konkrit dengan tutup baja, Spesifikasi Besi Keuntungan Kompetitif 1. Sungguh-sungguh menjamin keamanan nyawa sak Aerial digunakake Kunci safety nyepetake tali baja langsung sawise dilereni soko tugas platform ...

komersial pangopènan aluminium pangopènan cradle jendhela piranti cleaning

Komersial Aluminium pangopènan cradle Window Cleaning Equipment
Cepat Detail 1. Model No .: ZLP630 2. Merk Nama: HAOKE 3. Bahan: Baja / Aluminium 4. Penampilan: Baja / Hot Galvanized / Aluminium 5. Kapasitas Loading: 630 KG 6. Angkat Tinggi: Maksimum 300 Mts 7. Counterweight : Konkrit, Beton karo tutup baja, Parameter teknis besi Biji sing kaluwihan 1. Sejatine njamin safety urip sajrone Aerial working Kunci kemunci nyepetake tali baja kanthi cepet nalika platform sing dilereni tumprap utawa tali baja katon metu saka hoist; Sistem kontrol listrik dirancang ...

ZLP630 baja akses platform ditanggepi kanggo jendhela reresik

ZLP630 Baja Akses Platform Digantung kanggo Pembersihan Layar
Breif introduksi ZLP630 Steel Access Platform Suspended for Window Cleaning yaiku mesin dekorasi anyar, kang bisa ngganti panggung tradisional lan utamané digunakake kanggo dekorasi, cleaning lan pemeliharaan tembok njaba bangunan dhuwur, kayata lapisan semen, tembok bata tembok, lukisan, kaca instalasi, kapal lan ndandani, kapal gedhé, kreteg, bendungan, cerobong asep, lan liya-liyané. Panggunaan platform Balangan sing ditanggepi bisa nyuda intensitas kerja lan ngunggahake efisiensi karya. Saldo merek ZLP seri sementara dipasang dilereni soko tugas platform iku dilereni ...

zlp ditanggepi akses platform / dhuwur munggah jendhela piranti cleaning / gondola lift

zlp ditanggepi akses platform / dhuwur munggah jendhela piranti cleaning / gondola lift
Spesifikasi dengan tali gantung tali digantung HS: 84289090 Platform buffer yang dibungkus berbentuk arka bisa dipisahkan menjadi dua jenis spesifikasi, ZLP630 dan ZLP800. Prinsip Kerja: Tt didhurungake dening angkat listrik lan tali kabel, mlaku tumuju bangunan bangunan nalika mekanisme penundaan didirikan ing bangunan utawa struktur. Piranti bingkai dirakit dening Panel (Baja) aluminium lan baut, digunakake kanggo nindakake buruh lan konstruksi tools.platform duwe Aluminium, Baja karo plastik fihish coating, Baja karo Hot dip galvanized finish telung jinis kanggo milih ...

bangunan cradle cleaning / tangga tangga / konstruksi elevator lift hoist / platform pengulur

Bongkahan panggang bangunan / Tangga perancah / konstruksi lift angkat listrik / platform yang ditangguhkan
Deskripsi Produk Papan buaian panggung / Scaffold tangga / konstruksi lift listrik hoist / platform yang ditangguhkan Kami adalah pabrik khusus ing produksi platform suspensi. Platform sing ditanggulangi utamané dumadi saka mekanisme penundaan, hoist, kunci safety, kotak kontrol listrik, platform kerja. Struktur kasebut cukup lan gampang operate. Sampeyan bisa dirakit lan disassembly accroding kanggo Demand nyata. Platform pembersih utamané digunakake kanggo refurbishment , dekorasi, reresik lan pangopènan bangunan konstruksi dhuwur. Aksesoris panggung A.Fitur saka ZLP ...

mobile window cleaning diluncurake platform aerial lift work scaffolding

Peretrangan Wesel Window Mobile Suspended Platform Aerial Work Scaffolding
Fitur: Platform sing ditanggepi minangka mesin sing bisa nggawe platform munggah lan mudhun bebarengan pesawat vertikal bangunan drive dening elektromotor. Piranti sing digantung digunakake kanggo njaba, ngrancang, ngresiki lan ndandani bangunan dhuwur, lan uga cocok kanggo aplikasi kayata welding kapal seagoing ing industri galangan kapal, pembersihan cat berbasis minyak, instalasi elevator, tangki ukuran gedhe lan cerobong asep sing dhuwur, pambangunan waduk reservoir, lan inspeksi, cleaning and repair of bridge, ...

ZLP 630 tali gantung sistem gondola platform

ZLP630 Rol Pembersihan Rol Suspended Platform
ZLP630 Gondola kanggo aplikasi sakwentoro kanggo ngangkat wong lan piranti sing digunakake - ing dhuwur sing tanpa wates. Model kasebut cocog karo aplikasi ringan kayata lukisan lan dekorasi, pemugaran, penyambungan lan ndandani, pembersih jendhela, lan liya-liyane. Sistem lengkap kalebu platform kerja sing dilengkapi karo rong roda listrik LTD lan roda pendukung, sing ditrapake kanthi tali kawat baja saka struktur penundaan. Sistem safety Kanggo njamin operasi aman tanpa bahaya kanggo personel, platform dipasang kanthi ...

zlp630 window cleaning rope suspended platform

ZLP630 ngeculake platform platform sing dilereni kanggo gawe reresik
1. PRINSIP KARYA: Platform kasebut didhukung dening angkat listrik lan tali kabel, mlaku tumuju bangunan bangunan nalika mekanisme penundaan didhekake ing bangunan utawa struktur. 2. PENGGUNAAN DAN APLIKASI: Seri ZLP Platform sing digantung kalebu mesin konstruksi dhuwur, sing utamané digunakake kanggo nginstal tembok tirai, cleaning facade utawa karya liyane kayata plester pulp, veneer, salin cat, cat minyak, utawa pembersihan lan perawatan, etc ., uga bisa digunakake kanggo tangki gedhe, jembatan, dam lan operasi konstruksi liyane. Nglamar iki ...

zlp630 / zlp800 / zlp1000 electrico andamios colgantes, hanging scaffolding, suspended rope platform

ZLP 630 Rope Digantung Platformpower climberConstruction platform
PLATFORM DESCRIPTION 1.Struktur Suspended Platform (1) WorkingPlatform (2) Majelis Hoist (3) Satety Kunci (4) Panel Kontrol Listrik (5) Mekanisme Suspensi (6) Kabel (7) Kawat Kawat 2. Penggunaan Platform yang Suspended (2) Pembersihan dan instalasi jendela (3) Pengawasan dan pemeliharaan bangunan tangki ukuran besar, cerobong asep, bendungan, kreteg (4) Pemeliharaan, pembersihan, lukisan kapal besar 1. Mekanisme penangguhan & Platform Surface perawatan karo kerajinan galvanis panas, baja ora gampang teyeng. Urip layanan bisa ...

dhuwur bangunan bangunan jendhela piranti reresik kanggo suspended kawat tali platform

ZLP 630 tali gantung sistem gondola platform
Prinsip-Prinsip Kerja Parameter: Platform kasebut didorong dening kerekan listrik lan tali kabel, mlaku tumuju bangunan bangunan nalika mekanisme penundaan didhekake ing bangunan utawa struktur. Layanan lan Aplikasi: Platform ZLP Suspended Platform belongs kanggo mesin konstruksi dhuwur-munggah, utamané digunakake kanggo nginstal tembok curtain, cleaning facade utawa karya liyane kayata plester pulp, veneer, pelapis cat, cat minyak, utawa pembersihan lan perawatan, dll, bisa uga digunakake kanggo tangki gedhe, jembatan, dam lan operasi konstruksi liyane. Ndhuwur ...

platform galvanis tali kang dilereni panas, gondola sing diendarai bangunan dhuwur

Hot Galvanized Rope Suspended Platform, Gedung Gedhe Dhuwur Suspended Gondola
ZLP630 2, Brand Name: SUCCESS 3, Bahan: Baja 4, Penampilan: Hot Galvanized 5, Kapasitas Loading: 630 KG 6, Lifting Height: Maksimum 300 Mts Deskripsi ZLP Series Highrise Building Window Cleaning Machine Komponen utama: Platform, mekanisme Suspensi, Hoist, Kunci Keamanan, Sistem Pengendalian Listrik, Kawat Baja Baja, Kabel, Kunci Keamanan. Panjang Platform: 6M (2M * 3SECTIONS) ---- bisa disesuaikan Kekuatan Daya: 380V / 220V / 415V / 440V, 50Hz / 60Hz Mekanisme Suspensi: Dilindungi atau Hot Galvanized Kunci Pengaman: LST30 (2 pcs per set) .

ZLP630 digantung platform / tali dilereni platform digunakake kanggo bangunan reresik

Jendela bangunan gedhung gedhung kaca kanggo peralatan sing digantung kawat tali
Rincian Produk Rincian Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman produksi kanggo platform sing dilereni soko tugas dhuwur, Langfang Xinghe Industry Co, Ltd wis dadi pabrik pimpinan kanthi teknik anyar lan layanan super. Produk utama kami kalebu ZLP630, ZLP800, hoist, kunci safety, kotak kontrol listrik lan komponen liyane. DATA TEKNISAL Nama Produk: China Certification: ISO9001, CE Model Number: ZLP800 Ukuran Platform: (2500 * 3) * 690 * 1180mm Angkat kecepatan: ~ 8.5m / min Kerekan: LTD80 Motor: 2.0kw * 2 Brake Torque: kunci: LS30 Kawat tali: 8.3mm Kaunter berat: 1000kgs Pembayaran & pengiriman Syarat: ...

zlp 630 800 1000 zlp630 zlp800 zlp1000 aluminium galvanis baja perancah digantung platform kanggo bangunan jendela kaca pembersihan

ZLP 630 800 1000 ZLP630 ZLP800 ZLP1000 Aluminium galvanized steel scaffold Suspended Platform for building window cleaning glass
Deskripsi Produk A.Description saka ZLP800 konstruksi gondola hoist, gondola boat Gerbong sing digantung yaiku produk paling anyar sing dikembangake dening RUIBIAO, kanthi fitur kaya luwih stabil tinimbang lift / elevator, sing ningkatake keamanan lan umur layanan hoist lan kawat baja tali. Prodhuk wis menangaké sertifikat paten hightech Nasional. Platform ZLP Suspended minangka mesin dekorasi anyar, sing bisa ngganti papan panggung tradisional lan utamané digunakake ing dekorasi, reresik lan pangopènan tembok njaba bangunan dhuwur, kayata ...

pabrik penjualan jendela pembersih kaca platform crane cradle

Dhuwur Piranti Suspended Suspended karo Good Quality
1. Prinsip Kerja: Platform kasebut didorong dening angkat listrik lan tali kabel, mlaku tumuju bangunan bangunan nalika mekanisme penundaan didirikan ing bangunan utawa struktur. 2. Panggunaan lan Aplikasi: ZLP seri Suspended Platform belongs kanggo mesin konstruksi dhuwur-munggah, utamané digunakake kanggo nginstal tembok curtain, cleaning facade utawa karya liyane kayata plester pulp, veneer, lapisan cat, cat minyak, utawa cleaning and maintenance, etc ., uga bisa digunakake kanggo tangki gedhe, jembatan, dam lan operasi konstruksi liyane. Nglamar iki ...

jendhela pembersihan mesin / platform sing digantung / gondola / scaffolding

Konstruksi Listrik ZLP Listrik Konstruksi CEISO Eksternal Dinding Suspended Platform Cradle Gondola Swing Stage Sky Climbe
Gambaran Umum Suspended platform kalebu mekanisme penundaan, hoist, kunci safety, kothak kontrol listrik lan platform. Padha duwe struktur resonable lan padha gampang operate.Akarga kabutuhan nyata, padha arbitrarily dipun klempakaken lan disassembled. Platfrom dirampungake kanggo tembok njaba konstruksi, dekorasi, cleaning and maintance bangunan dhuwur. Suspended platfrom parameter Gambar rinci α jenis tipe hoist Model: LTD80A Angkat kecepatan: 9.3m / min Daya motor: 1.8KW Dianmeter dari kawat tali: 9.1mm Berat badan: 52kg Dimensi: 580mmx300mmx252mm Miturut requirment klien, bisa diatur karo LTD8 lan LTD6.3 seri kerekan saftety kunci ...

digantungake Mast Climbing Work Platform 630kg Window Cleaning Gondola

CE disetujui ZLP800 suspensi platformelektrik panggung cradlegondolaswing
ZLP630 Bekerja Suspended Platform 630kg jendhela gondola pangecualian Gambaran Suspended Platform minangka jinis Tempelan diinstal Akses Akses Suspended, uga dikenal minangka Temporary Akses Peralatan, punika obyek sing baja entheng utawa aluminium digawe saged nggawa wong menyang dhuwur tartamtu supaya kanggo nggampangake karya aerial, kayata pangopènan, dekorasi, cleaning, etc. Iku gampang kanggo operasi, fleksibel kanggo mindhah, dipercaya ing safety. Kejabi, ora perlu mbangun scaffolding ing konstruksi, efisiensi bakal ...

construction cradle zlp630 suspended working platform used for window cleaning

Zlp800 Baja Ngalangi Safety Platform Platform Kanggo Tembok Bangunan Tinggi
Product Description zlp630 series suspended platform wis digunakake ing akeh aspek, kanggo conto, njaba tembok konstruksi, dekorasi, konstruksi jembatan, penjernihan chimney lan liya-liyane, amarga techonogy wis diwasa, gampang operate, supaya luwih akeh wong nampa. Suntingan saka platform sing digunakake yaiku 6meters, sing digawe saka 3 platform 2-mater, materi iku baja, lan lumahing wis dilireni utawa disemprot, saingga, panjang platform bisa disetel kanthi bebas miturut kebutuhan sampeyan. ing tangan liyane, palform diwiwiti kanthi 4 tali tali, supaya ...

akses jendhela cuci kocek akses ZLP500 platform karya munggah dhuwur

Personil Custom Aluminium Steel hoist Suspended Working Platform Hanging Scaffold Systems
Platform Work ZLP500 kanggo aplikasi sauntara kanggo ngangkat wong lan piranti sing digunakake - ing dhuwur sing tanpa wates. Model kasebut cocog karo aplikasi ringan kayata lukisan lan dekorasi, pemugaran, penyambungan lan ndandani, pembersih jendhela, lan liya-liyane. Sistem lengkap kalebu platform kerja sing dilengkapi karo rong roda listrik LTD lan roda pendukung, sing ditrapake kanthi tali kawat baja saka struktur penundaan. Sistem safety Kanggo njamin operasi aman tanpa bahaya kanggo personel, platform dipasang ...

Platform ZLP500 Digantung kanggo peralatan pembersih jendhela

Platform ZLP500 Digantung kanggo peralatan pembersih jendhela
Platform sing digantung diganti dadi papan perancah tradisional sing digunakake kanggo konstruksi, dekorasi, cleaning lan pangopènan gedung-gedhung sing dhuwur, kayata mortar, tembok dekorasi kanthi mosaik, lukisan, mbenjing jendhela lan pembersih dll. Iku uga becik kanggo aplikasi kayata instalasi lift, pengelasan kapal seagoing ing industri pembuatan kapal, pembersih cat berbasis minyak, tangki ukuran gedhe, cerobong asep, kreteg, lan bendungan gedhé. Mekanisme Suspensi Mekanisme penundaan kasusun saka balok ngarep, balok tengah, balok mburi, kursi ngarep, ...

ZLP 630 Aerial Painting Suspended Work Platform for Windows Cleaning

ZLP 630 Aerial Painting Suspended Work Platform for Windows Cleaning
Prinsip Kerja: Platform diketori dening angkat listrik lan tali kabel, mlaku tumuju bangunan bangunan nalika mekanisme penundaan didirikan ing bangunan utawa struktur. Layanan lan Aplikasi: Platform ZLP Suspended Platform belongs kanggo mesin konstruksi dhuwur-munggah, utamané digunakake kanggo nginstal tembok curtain, cleaning facade utawa karya liyane kayata plester pulp, veneer, pelapis cat, cat minyak, utawa pembersihan lan perawatan, dll, bisa uga digunakake kanggo tangki gedhe, jembatan, dam lan operasi konstruksi liyane. Ndhuwur kabeh, ...