[email protected] 0086-17317571902

3 phase rope suspended platform hot galvanized 7.5m zlp800a for wall painting

3 Fase Rope Suspended Platform Panas Galvanized 7.5m Zlp800a Kanggo Dinding Painting
415V / 50HZ / 3 Phase Hot Galvanized 7.5M ZLP800A Rope Suspended Platform Kanggo Dinding Lukisan SUCCESS wis melu ing manufaktur Rope Suspended Platform luwih saka 14 taun. Platform tali Haoke diprodhuksi tali digawe saka bahan mentah kelas dhuwur lan teknologi anyar. Platform kasebut diwenehake kanthi bener dening para ahli profesional. Amarga fitur kayata kekiatan lan kekokohan, prodhuk sing ditawarake banget banget dening klien larang. Loro-lorone, macem-macem ana sing kasedhiya ing macem-macem ukuran ...

safety rope / kabel baja digantung platform ZLP800 karo kerekan LTD8.0

Rope Safety / Cable Baja Dilereni Working Platform ZLP800 Kanthi Kerekan LTD8.0
Detail Produk Details Steel / Hot Galvanized / Aluminium Alloy Suspended Working Platform ZLP800 with hoist LTD8.0 Cepat Detail: 1. Model No .: ZLP800 2. Merk Nama: HAOKE 3. Bahan: Baja / Aluminium 4. Penampilan: Spray Spray Painted / Galvanized Panas 5. Kapasitas Loading: 800 KG 6. Lifting Height: Maksimum 300 Mts Aplikasi: 1. Reresik lan njaga saka tembok njaba bangunan dhuwur munggah. 2. Lukisan, dekorasi lan mbenovasi tembok eksterior. 3. Proyek instalasi lan konstruksi liyane ...

1.8KW 8KN ZLP 800 tahan lama platform dilarang kerja dengan tali baja 8.6mm diameter

1.8KW 8KN ZLP 800 Tahan lama digantung kerja Platform dengan diameter 8.6mm Steel Rope
Detail Produk ZLP800 1.8KW 8KN Tahan Lama Dilindungi Kerja Sama Dengan Diameter Diameter 8.6mm Cepat Detail: 1. Model No .: ZLP800 2. Merek Nama: HAOKE 3. Bahan: Baja / Aluminium 4. Penampilan: Spray Spray Painted / Hot Galvanized 5. Kapasitas Loading: 800 KG 6. Lifting Height: Maksimum 300 Mts Aplikasi: 1.Cleaning lan njaga saka tembok njaba saka bangunan dhuwur munggah. Nggawe, dekorasi lan nganyarake tembok njaba. 3. Proyek instalasi lan konstruksi liyane saka tembok njaba bangunan dhuwur ...

ZLP800 nyemprotake platform sing dilereni listrik kanggo mbangun bangunan fasad

ZLP800 nyemprotake platform sing dilereni listrik kanggo mbangun bangunan fasad
Platform ZLP800 Cina sing digantung listrik kanggo gawe bangunan fasad 1. Panyedhiya produk Platform ZLP ditanggepi seri kalebu pendhapat climbing lan mesin hiasan sing didhuwurake kanthi listrik, utamané kanggo dekorasi, pangopènan lan pangreksan bangunan gedung tingkat dhuwur lan konstruksi njaba kayata lapisan semen, veneering, lukisan, nginstal tembok tirai kaca, lukisan uga cleaning and Maintenance. Uga bisa digunakake kanggo ngoperasikake kapal-kapal gedhe lan jembatan, dams, dsb. Nglamar produk iki bisa nerbitake scaffold gratis, ngurangi biaya konstruksi lan efisiensi bakal nemen tambah, ...

tali kawat listrik 2.kw LTD80 hoist motor kanggo tali dilantung platform ZLP800

tali kawat listrik 2.kw LTD80 hoist motor kanggo tali dilantung platform ZLP800
Platform suspensi ZLP nyedhiyakake platform kerja sing aman, luwih gampang lan luwih efisien kanggo buruh sampeyan. Padha becik kanggo plester, lukisan, ndandani, dekorasi, reresik, instalasi lift, muat bahan abot sing abot kanggo papan sing luwih dhuwur, lan liya-liyane. Iki uga akeh digunakake ing karya konstruksi tangki, jembatan, dam lan cerobong asep. Mesin platform sing ditanggulangi mbantu ningkatake efisiensi kerja, lan konstruksi cepet kanthi biaya suda. Bebarengan karo platform standar kita uga ngasilake Platform Khusus Suspended karo 90 °, 45 ° lan ...

sedheng rega bubuk ditutupi zlp 630/800/1000 platform sing ditanggepi

Dhuwit wêdakakêt murah dilapisi zlp 630/800/1000 platform sing ditanggepi
Product Description ZLP series suspended gondola becik kanggo bangunan konstruksi teras, dekorasi, reresik lan pangopènan. Uga digunakake sacara luas ing elevator instalasi, kapal lan ndandani, lan ing area liyane kayata tangki, jembatan, embankment lan cerobong asep. Seri ZLP platform demontable nyedhiyakake buruh luwih aman, luwih gampang lan luwih efisien akses platform. Produk Parameters Test Equipment Kabeh platform sing dilereni soko tugas kita kudu nembus tes ketat lan standar nalika produksi. Kita duwe kabeh laporan test sing perlu kanggo njamin ...

zlp630 / zlp800 / zlp1000 electrico andamios colgantes, hanging scaffolding, suspended rope platform

ZLP 630 Rope Digantung Platformpower climberConstruction platform
PLATFORM DESCRIPTION 1.Struktur Suspended Platform (1) WorkingPlatform (2) Majelis Hoist (3) Satety Kunci (4) Panel Kontrol Listrik (5) Mekanisme Suspensi (6) Kabel (7) Kawat Kawat 2. Penggunaan Platform yang Suspended (2) Pembersihan dan instalasi jendela (3) Pengawasan dan pemeliharaan bangunan tangki ukuran besar, cerobong asep, bendungan, kreteg (4) Pemeliharaan, pembersihan, lukisan kapal besar 1. Mekanisme penangguhan & Platform Surface perawatan karo kerajinan galvanis panas, baja ora gampang teyeng. Urip layanan bisa ...

1.8kw zlp800 dhuwur pesawat angkat listrik angkat tali digantung platform kanggo konstruksi

tali digantung platform ZIP630 ZIP800
Product Description Suspended platform utamané dumadi dening mekanisme penundaan, hoist, kunci safety, kothak kontrol listrik, platform sing digunakake. Struktur iku cukup lan gampang operate.It bisa perakitan lan disassembly accroding kanggo kabutuhan nyata. Platform ditanggepi utamané digunakake kanggo refurbishment, dekorasi, cleaning and maintenance gedung konstruksi dhuwur. 1) Produk Sistem Platform kalebu: Aluminium Suspended Platform, Steel Suspended Platform. 2) Produk Sistem Logistik & Panyimpenan kalebu: Kawat Mesh Wire, Roll Sage dan Pallet Logam. Perusahaan kami mempekerjakan personel teknis lan manajemen berpengalaman, kita wis ngimpor 6 set ...

zlp800 baja listrik sing dilereni platform kerja tali

Dicata Aluminium Suspended Kawat Kawat Platform 500kg 630kg 800kg 1000kg
Ana rong bahan baja sing dilereni babagan platform: tali baja dicithak lan baja galvanis panas. Baja galvanis panas nduweni fungsi antikorrosif sing luwih apik tinimbang baja dicet. Beban kapasitas ZLP800 yaiku 800kg. Ukuran platform yaiku 7500 * 690 * 1180. Ukuran platform iku luwes lan miturut syarat sampeyan. Product Details ZLP800 Steel Standing Tahan Kerja Work Platform Description Ada rong bahan baja digantung platform karya tali: dicet baja lan baja galvanizing panas. Baja galvanis panas ...

2 x 1.8 kw dilereni soko perancah siji tahap sing digantungake ing cradle zlp800

2 x 1.8 kw Perancah Pegas Pelonggaran Single Phase Suspended Platform Cradle ZLP800
2 x 1.8 kw Suspended Scaffolding Single Phase Suspended Platform Cradle ZLP800 SUCCESS brand ZLP Series suspended platform with top quality unik ing bidang climbing and decorating machinery, kang embody on material banget, desain canggih, manufaktur disempurnakan lan layanan apik. HAOKE ndadekake model sing paling komprehensif saka platform sing dilereni kanthi nggunakake paling akeh aplikasi ing China. Contone, platform khusus sing ditanggepi kanggo instalasi rodha elevator tingkat dhuwur; platform bledosan keamanan granary lan colliery; platform darmabakti kanggo dhuwur-dhuwur ...

ce diluluskan zlp seri dilas kawat tali platform zlp500, zlp630, zlp800, zlp1000

1.8KW ZLP800 Angkat listrik angkat dhuwur sing ngangkat tali sing ditanggepi kanggo konstruksi
Deskripsi SUCCESS yaiku salah sawijining perusahaan teknologi tinggi sing ana ing manufaktur, layanan pemasaran & teknis Platform Suspended Electrical, Hoist Material Konstruksi, Elevator Konstruksi, Crane Menara, BMU Gondola, Jack Gantry Lift, dan peralatan konstruksi lainnya. SUKSES mbayar sing apik dening ISO 9001 lan prodhuk-prodhuk kita sijine CE. Aplikasi: 1. Bangunan gedhé: Dekorasi, konstruksi kanggo tembok njaba, instalasi tembok tirai lan komponen eksternal, ndandani, mriksa, pangopènan lan pangopènan kanggo tembok njaba; 2. Proyek gedhe-skala: konstruksi, ndandani lan pangopènan kanggo tangki gedhe, cerobong asep, dams, jembatan, ...

zlp 630 800 1000 zlp630 zlp800 zlp1000 aluminium galvanis baja perancah digantung platform kanggo bangunan jendela kaca pembersihan

ZLP 630 800 1000 ZLP630 ZLP800 ZLP1000 Aluminium galvanized steel scaffold Suspended Platform for building window cleaning glass
Deskripsi Produk A.Description saka ZLP800 konstruksi gondola hoist, gondola boat Gerbong sing digantung yaiku produk paling anyar sing dikembangake dening RUIBIAO, kanthi fitur kaya luwih stabil tinimbang lift / elevator, sing ningkatake keamanan lan umur layanan hoist lan kawat baja tali. Prodhuk wis menangaké sertifikat paten hightech Nasional. Platform ZLP Suspended minangka mesin dekorasi anyar, sing bisa ngganti papan panggung tradisional lan utamané digunakake ing dekorasi, reresik lan pangopènan tembok njaba bangunan dhuwur, kayata ...

pelindhung pin - ketik listrik platform akses dilirengake zlp800 siji phase

2.5 m 3 Bagian Peralatan Akses Dipasang Sementara ZLP800 Kanthi Kring 1,8 kw
Keterangan kaluwihan: 1. Nguripake aman kanggo nylametake urip sajrone Aerial working Kunci kemunci nyaluweni tali baja kanthi cepet sakwise platform sing dilereni mlaku utawa tali baja tumpes metu saka hoist; Sistem kontrol listrik dirancang karo proteksi bocor, proteksi over-heat, saiki ngluwihi wates proteksi lan brake stop; Kawat tali baja kualitas apik, tali safety lan kabel. 2. Performa stabil: ngunggahake lan ngisor mudhun lancar 3. Desain modular. Gampang kanggo mbongkar, ngumpulake operasi lan njaga. 4. Ngangkat dhuwur bisa diatur miturut ...

CE disetujui ZLP800 suspensi panggung / panggung listrik / panggung gondola / panggung

genggaman listrik tali gondola kabel zlp500 semprot cat platform yang ditangguhkan
Product Description Suspended platform utamané dumadi dening mekanisme penundaan, hoist, kunci safety, kothak kontrol listrik, platform sing digunakake. Struktur iku cukup lan gampang operate.It bisa perakitan lan disassembly accroding kanggo kabutuhan nyata. Platform ditanggepi utamané digunakake kanggo refurbishment, dekorasi, cleaning and maintenance gedung konstruksi dhuwur. Fitur utama: 1. Maintenance lan cleaning saka bangunan dhuwur. 2. Panutupan inspeksi lan pangopènan tangki ukuran gedhe, cerobong asep, dams, kreteg lan derricks. 3.welding, cleaning and painting of big-size ship. Iku gampang operasi, fleksibel kanggo obah, dipercaya ing safety.It ...

kualitas dhuwur lan panas Zlp630 Zlp800 platform karya daya Zlp 630 platform sing dilereni

ZLP630 aluminium alloysteel electric lift suspend platform platform suspension work
Piranti Asing Piranti Susuh Platform / Cradle / Swing Piranti Sedheng Diinstal Piranti Sedheng Suspended, sing uga dikenal minangka Plataran Suspended utawa Alat Akses Sementara, minangka obyek sing digawe baja sing kaku ringan sing bisa nggawa wong menyang dhuwur tartamtu supaya bisa nggampangake antarmuka, kayata pangopènan, dekorasi, reresik, lan liya-liyane. Fitur Baja Suspended Platform / Cradle / Swing Stage 1.Ana peralatan akses aerial digawe saka baja murni 2.Simple lan struktur bobot saged nggawa beban gedhe 3. Ukuran platform bisa ...

china ZLP seri terjangkau ZLP800 platform digantung kerja

tali kerja listrik zlp 630 platform dilereni
Product Description Aplikasi saka Affairable ZLP800 diluncurake platform diguyur Electric kita Terjangkau ZLP800 dilereni soko tugas platform iku machinery construction digunakake aerial digunakake kanggo tembok curtain nginstal lan njaba tembok ngresiki. Prodhuk iki cocok kanggo plester, veneering, lukisan, cleaning and maintenance gedung dhuwur lan uga bisa diterapake ing proyek konstruksi tank, jembatan, bendungan, lan liya-liyane. Minangka panggantos kanggo perancah tradisional, ZLP800 Affordable kami bisa digunakake bola-bali mbantu ngurangi tenaga ...

Wesi Zlp800 baja digantung safety platform kanggo tembok bangunan dhuwur

Alat Konstruksi Bangunan 630kg Suspended Working Platform Dengan Kawat Kawat
Zlp800 Baja Dilindungi Kerja Keselamatan Platform Untuk Tembok Dinding Tinggi Cepat Details Tempat Asal: Shanghai, Cina (Daratan) Nomor Model: ZLP800 Lift Mekanisme: Listrik Lift Drive / Actuation: Listrik Motor Daya: 1.5kw, 1.8kw, 2kw Kapasitas Loading Kapasitas: 500kg, 630kg, 800kg, 1000kg Min. Ngangkat Dhuwur: 0m Max. Angkat, tinggi: 120m Meja Ukuran: 7500 * 690 * 1180mm Keseluruhan Dimensi: 3CBM Berat: 2000kg Sertifikasi: ISO, CE Jaminan: 1 Tahun Setelah-penjualan Layanan yang disediakan: Kuning, Biru, ...

zlp 630 8001000 bubuk ditutup Platform bangunan dilereni soko tugas

zlp 630 8001000 bubuk ditutup Platform bangunan dilereni soko tugas
Platform sing digantung kasebut yaiku mekanisme penundaan, hoist, kunci safety, kothak kontrol listrik lan platform. Padha duwe struktur sing resonable lan gampang operate. Miturut kebutuhan sing nyata, arbitrarily dikepung lan disassembled. Platfrom dipigunakake kanggo konstruksi tembok njaba, dekorasi, reresik lan pangopènan bangunan dhuwur. Ana 5 - 10 Wong R & D Engineer ing perusahaan kita. R & D minangka departemen inti perusahaan, riset pundhak lan pangembangan produk anyar, ningkatake tugas-tugas fitur produk. Pusat R & D Workflow didhasarake ...

Pasokan ZLP800 7.5m dilereni soko kerja platform

Pasokan ZLP800 7.5m dilereni soko kerja platform
Platform Aplikasi Suspended platform kalebu mekanisme penundaan, hoist, kunci safety, kothak kontrol listrik lan platform. Padha duwe struktur resonable lan padha gampang operate.According karo kabutuhan nyata, padha arbitrarily dipun klempakaken lan disassembled. Platfrom dirampungake kanggo tembok njaba konstruksi, dekorasi, cleaning and maintance bangunan dhuwur. Suspended parameter parameter α-jenis Suspended Model: LTD80A Angkat kecepatan: 9.3m / min Daya motor: 1.8KW Dianmeter dari kawat tali: 9.1mm Berat badan: 52kg Dimensi: 580mmx300mmx252mm Miturut requirment klien, bisa diatur karo LTD8 lan LTD6. 3 seri kerekan kunci kompas penggantungan ...

100m steel wire rope, aluminium 800kg ZLP 800 Aerial suspended platform with hot galvanized

100m steel wire rope, aluminium 800kg ZLP 800 Aerial suspended platform with hot galvanized
Rincian Cepat Model Nomor: ZLP800 Lift Mekanisme: Angkat Lift Lift Drive / Actuation: Listrik Motor Daya: 2 * 1.8kw Rated Loading Kapasitas: 800kg Min. Ngangkat Dhuwur: 20m Maks. Lifting Height: 200m Tabel Ukuran: 0.69m * 7.5m Keseluruhan Ukuran: 0.69m * 7.5m Berat: 800kg Sertifikasi: CE ISO9001 Jaminan: 1 Tahun Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo machinery layanan jaban rangkah : 800kg dilarang Platform Warna: Kebutuhan pelanggan Kawat tali: 4 * 31w + NF-8.3 Hoister: LTD80 Platform: 0.69m * 7.5m Kunci keamanan: anti-miring Dibuat: 800kg Tinggi kerja: 100m ...