tali safetyable dilindhungi platform ZLP500 kanthi kapasitas 500kg

Moveable Safety Rope Digantung Platform ZLP500 Kanthi Rated Kapasitas 500KG

Deskripsi Produk Rinci


Moveable Safe Rope Digantung Platform ZLP500 Kanthi Rated Kapasitas 500KG

Pabrik kita:

SUKSES didegaké ing taun 2005. Iki minangka perusahaan teknologi tinggi sing khusus ing riset, pengembangan lan prodhuksi listrik sing ditanggepi

Platform, hoist bangunan lan macem-macem jinis peralatan konstruksi. Produk kami karo kualitas profesional, rega competitive lan pengiriman cepet. Kita bisa nggawe kustomisasi miturut syarat sampeyan.

Aplikasi:


1.Cleaning lan njaga tembok njaba saka bangunan dhuwur.

Nggawe, dekorasi lan nganyarake tembok njaba.

3. Proyek instalasi lan konstruksi liyane saka tembok njaba bangunan dhuwur.

4. Nggawe kapal saka kapal, menara gedhe, jembatan, bendungan lan cerobong asap gedhe.

5. Nginstal lan njaga elevasi lift gedhung, industri kapal dagang, kapal seagoing, pamulangan welding kapal.

Spesifikasi:


Model Ora.ZLP500
Dipun Rating (kg)500
Kecepatan ngangkat (m / min)9 ~ 11
Motor listrik (kw)2 × 1,5 50HZ / 60HZ
Brake torsi (Km)16
Sudut tali baja nyetel sawetara (°)3 ° - 8 °
Jarak antarane rong tali baja (mm)≤100
Nilai regangan ngarep balok (mm)1500
Platform nanggepiNgunciAluminium alloy
Nr.Of rack platformRak tunggal
Nr.Of platform2
L × W × H (mm)(2000 × 2) × 690 × 1180
Bobot (kg)375 Kg
Mekanisme penundaan (kg)2 × 175 Kg
Kélangan (kg) opsional25 × 30pcs
Diameter tali baja (mm)8.3
Max Lifting height (m)300
Kecepatan rotasi motor (r / min)1420
Tegangan (v) 3PHASES220V / 380V / 415V

(customized)

Komponen utama:


Packing