dilapisi aluminium dilapisi kabel tali platform 500kg / 630kg / 800kg / 1000kg

Roda Aluminium Dilindungi Kawat Kabel 500kg / 630kg / 800kg / 1000kg

Roda Aluminium Dilindungi Kawat Kabel 500kg / 630kg / 800kg / 1000kg

Keterangan:


Keuntungan kompetitif:

1.Mengaja njamin safety urip nalika nggarap Aerial

Kunci safety nyepetake tali baja kanthi cepet nalika platform mlentah digantung utawa tali baja metu saka hoist; Sistem kontrol elektro dirancang karo proteksi bocor, proteksi over-heat, proteksi overload saiki lan stop brake;

Kawat tali baja kualitas apik, tali safety lan kabel.

2. Performa stabil: mundhakaken lan ngisor mudhun kanthi lancar

3. Desain modular. Gampang kanggo mbongkar, ngumpulake operasi lan njaga.

4. Ngangkat dhuwur bisa disetel miturut requirement (Maksimum 300 Meter)

5. Tegangan lan frekuensi bisa diatur (220V / 380V / 415V lan liya-liyane)

6. Platform sing digantung kanggo panggunaan khusus bisa disesuaikan (bunder, bentuk L, bentuk U, dll)

7. Profesional kualitas, competitive price, cepet pengiriman, layanan apik.

Aplikasi:


1.Cleaning lan njaga tembok njaba saka bangunan dhuwur.

Nggawe, dekorasi lan nganyarake tembok njaba.

3. Proyek instalasi lan konstruksi liyane saka tembok njaba bangunan dhuwur.

4. Nggawe kapal saka kapal, menara gedhe, jembatan, bendungan lan cerobong asap gedhe.

5. Nginstal lan njaga elevasi lift gedhung, industri kapal dagang, kapal seagoing, pamulangan welding kapal.

Parameter Teknis:


Model Ora.ZLP500ZLP630ZLP800ZLP1000
Dipun Rating (kg)5006308001000
Kecepatan ngangkat (m / min)9 ~ 119 ~ 118 ~ 108~10
Motor listrik (kw)2 × 1,5 50HZ / 60HZ2 × 1,5 50HZ / 60HZ2 × 1.8 50HZ / 60HZ2 × 2.2
50HZ / 60HZ
Brake torsi (Km)16161616
Sudut tali baja nyetel sawetara (°)3 ° - 8 °3 ° - 8 °3 ° - 8 °3 ° - 8 °
Jarak antarane rong tali baja (mm)≤100≤100≤100≤100
Nilai regangan ngarep balok (mm)1500150015001500
Platform nanggepiNgunciAluminium alloyAluminium alloyAluminium alloyAluminium alloy
Nr.Of rack platformRak tunggalRak tunggalRak tunggalRak tunggal
Nr.Of platform2333
L × W × H (mm)(2000 × 2) × 690 × 1300(2000 × 3) × 690 × 1300(2500 × 3) × 690 × 1300(2500 × 3) × 690 × 1300
Bobot (kg)350 Kg375 Kg410 Kg455kg
Mekanisme penundaan (kg)2 × 175 Kg2 × 175 Kg2 × 175 Kg2 × 175 Kg
Kélangan (kg) opsional25 × 30pcs25 × 36pcs25 × 40pcs25 × 44pcs
Diameter tali baja (mm)8.38.38.68.6
Max Lifting height (m)300300300300
Kecepatan rotasi motor (r / min)1420142014201420
Tegangan (v) Single Phase / 3Phases220V / 380V /
415V
220V / 380V /
415V
220V / 380V /
415V
220V / 380V /
415V

Bagéan utama:


Deskripsi Produk Rinci


Bahan: Baja / Aluminium Alloy
Warna: Abang, Kuning, Jeruk, Hitam, Perak (disesuaikan)
Rated Load: 500kg, 630kg, 800kg, 1000kg
Motor Daya: 1.5kw, 1.8kw, 2.2kw
Motor Rotation Speed: 1420r / min
Tegangan: Tahap Single / Tiga Tahap (380V / 220V / 415V ...)