tali digantung platform zip630 zip800

100m 200m Hire Temporary Suspended Platform

Pengenalan Produk


(1) Platform
Platform yaiku papan kerja, kalebu balustrade dhuwur, balustrade rendah, piring ngisor,

hoist mounting deck with bolt.
(2) mekanisme angkat
Hoist yaiku motor platform sing dilereni, diadopsi prinsip pendakian listrik.
Hoist didhukung dening regenerative electric braking lan motor fase asynchronous telu,

miwiti liwat turbin & cacing lan gear reducer, karo climbing tali baja, kerekan karya

munggah lan mudhun nutugake tali, supaya tetep munggah lan mudhun.
(3) Kunci safety
Kunci kunci yaiku peralatan perlindungan. Nalika platform dadi acclivitous, utawa tali

sing dipateni lan tiba, kunci safety bakal ngunci kabel kanthi otomatis lan

kanthi cepet kanggo njamin safety saka operator saka mandhap lan klebu. Kunci keamanan kasebut

saka jinis ngayunke.
(4) Mekanisme Suspensi
Mekanisme penangguhan berada di puncak gedung kanggo nyepetake platform kasebut

tali baja.
(5) Sistem kontrol listrik
Sistem Kontrol Listrik digunakake kanggo ngontrol gerakan platform, lan utama

unsur-unsur tetep ing papan terisolasi, Universal Switch, Power Indicator, Tombol Mulai

lan Button Stop Emergency ana ing lawang kothak.

Parameter Utama:

JenengParameter teknis
ModelZLP800ZLP630
Ditrapake muatan800Kg630Kg
Ngebut kacepetan8-10m / min8-10m / min
Platform Ukuran L × W × H (mm)

Spray plastik karat tahan

7500 (2,5 m * 3) × 720 × 13006000 (1 + 2 + 3m) × 720 × 1300
Ngangkat Dhuwur100 m100 m
Kabel100 m100 m
Steel tali (khusus digawe)9.1mm8.3mm
AngkatNarik daya7.84KN6.17KN
motor listrikmodelYEJ100L-4YEJ90L-4
Daya1.8KW * 21.5KW * 2
Tegangan380V 50Hz380V 50Hz
Kacepetan putaran1420rpm1420rpm
Momen Braking15Ng15Ng
Kunci safetyGaya potensial impact30KN30KN
Mengunci Kabel Angle3 ° ~ 8 °3 ° ~ 8 °
Mekanisme penundaan

(Galvanis)

Ndhuwur garis beam1.3 ~ 1.5m1.3 ~ 1.5m
Ndhukung dhuwur dhuwur1.44 ~ 2.14m1.44 ~ 2.14m
Kontra1000kg800kg
20'ft wadhah8sets9sets
40'ft wadhah13sets14sets