kunci safety kanggo platform suspended platform dilantung

kunci safety kanggo platform suspended platform dilantung

Gambaran


Platform digantung utamane yaiku dening mekanisme penundaan, hoist, kunci pengaman, kothak kontrol listrik, platform kerja. Struktur kasebut cukup lan gampang kanggo operate.It bisa dadi perakitan lan pembongkaran sing diakoni karo kebutuhan sing nyata.

Tujuan


Platform ZLP Suspended Platform belongs kanggo mesin konstruksi dhuwur-munggah, utamané digunakake kanggo nginstal tembok curtain, cleaning facade utawa karya liyane kayata plester pulp, veneer, pelapis cat, cat minyak, utawa cleaning and maintenance, etc., uga bisa digunakake kanggo tangki gedhe, jembatan, dam lan operasi konstruksi liyane.

paramèter


Ditrapake muatan

Kg

800

Kacepetan ngangkat

m / min

8.2

Ukuran platform (dawa * lebar * dhuwur)

mm

7500*690*1180

Mekanisme penundaan

Dirating ditonjolake balok ngarep

mm

1500

Dhuwur beam ngarep menyang lemah

mm

1300 ~ 1800 (Adjustment distance100)

Angkat

Model

LTD8.0

Nomer

mung

2

Motor

Model

TEJ90L-4

daya

Kw

1.8

Tegangan

V

380

kacepetan

n / min

1420

Brake force cabinet

Nm

15

Kunci safety

Model

LSG20

Nomer

mung

2

Kuwat impact toleransi

KN

20

kualitas

Platform penundaan

KN

396

Angkat

Kg

52*2

Kunci safety

Kg

5*2

Mekanisme penundaan

Kg

145

Kotak listrik

Kg

15

mesin lengkap

Kg

826

Kontra

Kg

1000 (25 * 40) blok

kabel tali

Model

4 * 31SW + PP-ø8.6

breaking force≥65000N

Garis kabel

Model

3 * 2,5 + 2 * 1.5YC-5 (1 root)

Fitur


1. Iku trep lan gampang operate.
2. Safety and reliability, various specifications.
2. Investasi lan efisiensi.

Produk kita:

Layanan Kita


Layanan Pra
1.Sample bisa ditawakake karo biaya sampel lan biaya kurir dening pihak panuku.
2. Kita duwe stock lengkap, lan bisa ngirim ing wektu cendhak. Akeh gaya kanggo pilihan sampeyan.
3. Pesanan OEM lan ODM ditampa, Sembarang jenis printing utawa desain logo kasedhiya.
4.Good Quality + Pabrik Price + Cepet Response + Reliable Service, apa kita nyoba paling apik kanggo nawarake sampeyan.
5.Kabeh produk kita digawe dening pekerja profesional kita lan kita duwe dhuwur-work-efek tim perdagangan manca, sampeyan bisa sakabehe pracaya layanan kita.
Sawise Layanan
1. Kita bungah banget yen customer menehi saran kanggo rega lan produk.
2. Yen ana pitakonan, hubungi kami kanthi bebas dening E-mail utawa Telephone.

Rincian cepet


Papan Asal: Shanghai, China (Dharatan)
Nomer Model: Seri ZLP
Aplikasi: Konstruksi Bangunan
Bahan: Baja
Werna: Disesuaikan
Tegangan: 220V / 380V / 415V
Kecepatan ngangkat: 9.3m / min
Frekuensi: 50Hz / 60Hz
Tipe: Perlengkapan Platform Kerja Digantung
Certificate: ISO9001 / CE / TUV
Jeneng produk: Suspended Powered Platform
Jeneng: Arc-shaped Builing Suspended