single phase suspended wire rope platform 800 kg 1.8 kw, lifting speed 8 -10 m / min

Single Phase Dilatasi Kawat Kawat Platform 800 kg 1.8 kw, Pengangkatan Kecepatan 8 -10 m / min

Single Phase Dilatasi Kawat Kawat Platform 800 kg 1.8 kw, Pengangkatan Kecepatan 8 -10 m / min

Keterangan:


Haoke Building Machinery Equipment Co., Ltd. didegaké ing taun 2005. Iku perusahaan teknologi dhuwur sing anjog

khusus ing riset, pangembangan lan pabrikan Platform Suspended, Konstruksi

Material Hoist, Construction Elevator, Tower Crane, Jack Gantry Lift, lan macem-macem liyane

jinis peralatan konstruksi. We are located in Shandong Gaotang county of China that is famous

kampung halaman lukisan lan kaligrafi.

Aplikasi:


1. Ngresiki lan njaga tembok njaba saka bangunan dhuwur.

2. Lukisan, dekorasi lan mbenovasi tembok eksterior.

3. Proyek instalasi lan konstruksi liyane saka tembok njaba bangunan dhuwur.

4. Nggawe kapal saka kapal, menara gedhe, jembatan, bendungan lan cerobong asap gedhe.

5. Nginstal lan njaga elevasi lift gedhung, industri kapal dagang, kapal seagoing, pamulangan welding kapal.

Parameter Teknis


Model No.ZLP800
Dipun Rating (kg)800
Kecepatan ngangkat (m / min)8 ~ 10
Motor listrik (kw)2 × 1.8 50HZ / 60HZ
Brake torsi (Km)16
Sudut tali baja nyetel sawetara (°)3 ° - 8 °
Jarak antarane rong tali baja (mm)≤100
Nilai regangan ngarep balok (mm)1500
Platform SuspendingNgunciAluminium alloy
Nr.Of rack platformRak tunggal
Nr.Of platform3
L × W × H (mm)(2500 × 3) × 690 × 1180
Bobot (kg)410 Kg
Mekanisme penundaan (kg)2 × 175 Kg
Kélangan (kg) opsional25 × 40pcs
Diameter tali baja (mm)8.6
Max Lifting height (m)300
Kecepatan rotasi motor (r / min)1420
Tegangan (v) 3PHASES / SINGLE PHASE220V / 380V / 415V, 50 / 60Hz (khusus)

kaluwihan competitive


1.Mengaja njamin safety urip nalika nggarap Aerial

Kunci safety nyepetake tali baja kanthi cepet nalika platform mlentah digantung utawa tali baja metu saka hoist; Sistem kontrol elektro dirancang karo proteksi bocor, proteksi over-heat, proteksi overload saiki lan stop brake;

Kawat tali baja kualitas apik, tali safety lan kabel.

2. Performa stabil: mundhakaken lan ngisor mudhun kanthi lancar

3. Desain modular. Gampang kanggo mbongkar, ngumpulake operasi lan njaga.

4. Ngangkat dhuwur bisa disetel miturut requirement (Maksimum 300 Meter)

5. Tegangan lan frekuensi bisa diatur (220V / 380V / 415V lan liya-liyane)

6. Platform sing digantung kanggo panggunaan khusus bisa disesuaikan (bunder, bentuk L, bentuk U, dll)

7. Profesional kualitas, competitive price, cepet pengiriman, layanan apik.

Proyek: