spek gearing arrangement kanan single speed reducer reduction gearbox kanggo SC200 konstruksi hoist building lift

Bangunan motor digeret motor

Deskripsi Produk


A. Fitur Spur Gearing Arrangement Langsung Single Speed ​​Reducer Reduction Gearbox Kanggo SC200 Construction Hoist Building Lift

Pengurangan iki nduweni fitur ing ngisor iki amarga nggunakake pesawat tempur cacing enveloping yen dibandhingake karo jinis transmisi cacing liyane: capactiy loading lan dimensi kompak luwih gedhe lan efisiensi sing luwih dhuwur lan luwih cepet lan luwih cepet nyinaoni urip layanan maneh.
Kajaba iku, omah-omah saka pengurang seri kasebut digawe saka paduan aluminium dhuwur-stabilitas. Supaya reducers nggawe fitur kekuatan sing luwih dhuwur lan bobot entheng.
Dianjurake migunakake viskositas minyak gear cacing sintetik VG320 (utawa minyak pindah sintetis) kanggo pelumasan. Yen suhu lingkungan luwih dhuwur tinimbang 30 ° C, disaranake nggunakke minyak kelontong cacing sintetik VG460 (utawa minyak pindah sintetis) kanggo pelumasan. Lan ngijini maksimum suhu lenga bisa 100 ° C.

  Nomer   Bobot   Rasio TransmisiPusat Jarak

(mm)

Output daya

(KW)

Prentah instruksi
 150Kg1:1612511.6Jajal di temtokake

transmisi lan jinis

nalika nindakake

 21:1812510.3
 3 1:1412511.72

B.Installation


Piring dasar kudu dadi pesawat lan stoutness lan piring dasar kudu dicolot lan bukti kejut.
Alat penghubung utama, alat reducer, lan piranti operasi penghubung kedah dados instalasi koaksial.
Zona toleransi zona poros input dan output yaiku H6, lubang-lubang fitting (kayata kopling, sabuk siku, roda sprocket, lan liya-liyane) kudu mlengkungake poros, sing ngalangi bantalan amarga pecah.
Pemicu kayata wheel sprocker lan gear kudu dipasang ing arah bantalan kanggo ngurangi stripping bending saka gantungan poros.
Nalika nyawiji motor WPD reducer, perlu mathuk mathuk sing tepat kanggo bolongan input poros sing anget lan dalani, nyingkirake banget kanthi ketat lan karat sawise digunakake kanthi cepet.
Nalika nindakake utawa nggunakake kabeh jinis WPD, yen bobot motor luwih gedhe tinimbang sing umum, pendukung sing dibutuhake.

Rasio kacepetan

(I)

Pusat Jarak

(mm)

Input Speed

(r / min)

Input Daya

(Kw)

Dirilis output Torque

(NM)

TransmissionEfficiency

(%)

14125150011.2112889
10009.919127687.4
16125150011.06113688
10009.651141787.5
20144150013194286.5
100011.52251285.4
25125150013216684
100011.4265083

C.Usage


Sadurunge nggunakake, priksa manawa modul nyuda, jarak, rasio, cara nyambung input, struktur poros output, arah poros input lan output, lan arah revolving sesuai karo sing dibutuhake.
Miturut syarat milih minyak pelumas ing manual produk. Mangga isi kategori lan lubricant merek sing tepat lan banjur nyelehake plug-in, ngunci cone-plug cairan-plug. Mung sawise nglakoni, reducer wis kanggo startinh up running.The merek sing bener lan minyak pelumas ora cukup dibutuhake , ngganti minyak ing wektu sing sesuai karo panjalukan manual produk uga perlu, utamane sawise nggunakake 100hours pisanan, kudu ngisi lenga anyar.
Nalika kahanan ora normal kedadeyan, mungkasi mungkasi lan mriksa panyimpenan saben solusi lan alasan kanggo kesalahan reducer (suhu lenga paling dhuwur sing bisa diijolake yaiku 95, ing wates suhu kasebut, yen suhu lenga ora luwih dhuwur, mbayar reducer terus mlaku).

Rincian cepet


Gearing Arrangement: Worm
Output Torque: 852-3900Nm
Rated daya: 10-19KW
Input Kacepetan: 1400rpm
Output Speed: 58-100rpm
Papan Asal: Shanghai, China (Dharatan)
Nomer Model: TCW
Certificate: ISO9001
Posisi Pemasangan: Foot Motunted
Bearing: Bearing
Input Formulir: Disambungake
Panas perawatan: Aging
Rasio: 7.5-100
Warna: Permintaan Pelanggan
Bahan: Aluminium
Aplikasi: Stepper Motor
Jeneng produk: Spur Gearing Arrangement Right