jendhela reresik ZLP630 tali suspend platform gondola cradle karo kerekan LTD6.3

Jendela Pembersihan ZLP630 Rope Digantung Platform Gondola Cradle Dengan Hoist LTD6.3

Deskripsi Produk Rinci


Rol Window ZLP630 Rope Digantung Platform / Cradle / Gondola Kanthi Kerekan LTD6.3

Cepet Detail:

1. Model No .: ZLP630

2. Brand Name: HAOKE

3. Bahan: Baja / Aluminium

4. Penampilan: Spray Spray Painted / Hot Galvanized

5. Kapasitas Loading: 630 KG

6. Ngangkat Dhuwur: Maksimum 300 Mts

7. Counterweight: Beton, Beton karo tutup baja, Wesi

Spesifikasi


Model Ora.ZLP630
Dipun Rating (kg)630
Kecepatan ngangkat (m / min)9 ~ 11
Motor listrik (kw)2 × 1,5 50HZ / 60HZ
Brake torsi (Km)16
Sudut tali baja nyetel sawetara (°)3 ° - 8 °
Jarak antarane rong tali baja (mm)≤100
Nilai regangan ngarep balok (mm)1500
Platform nanggepiNgunciAluminium alloy
Nr.Of rack platformRak tunggal
Nr.Of platform3
L × W × H (mm)(2000 × 3) × 690 × 1180
Bobot (kg)375 Kg
Mekanisme penundaan (kg)2 × 175 Kg
Kélangan (kg) opsional25 × 36pcs
Diameter tali baja (mm)8.3
Max Lifting height (m)300
Kecepatan rotasi motor (r / min)1420
Tegangan (v) 3PHASES220V / 380V / 415V (khusus)

Keuntungan kompetitif


1. Sejatine njamin safety urip nalika nggarap Aerial

Kunci safety nyepetake tali baja kanthi cepet sakwise platform mlentah digantung utawa tali baja katon metu saka hoist; Sistem kontrol listrik dirancang kanthi proteksi bocor, proteksi over-heat, proteksi overload saiki lan hentakan rem; Kawat baja kualitas apik, tali safety lan kabel.

2. Performa stabil: mundhakaken lan ngisor mudhun kanthi lancar

3. Desain modular. Gampang kanggo mbongkar, ngumpulake operasi lan njaga.

4. Ngangkat dhuwur bisa disetel miturut requirement (Maksimum 300 Meter)

5. Tegangan lan frekuensi bisa diatur (220V / 380V / 415V lan liya-liyane)

6. Platform sing digantung kanggo panggunaan khusus bisa disesuaikan (bunder, bentuk L, bentuk U, dll)

7. Profesional kualitas, competitive price, cepet pengiriman, layanan apik.

Proyek